Magyarország a jövőben szerezhet vissza némi elvesztett területet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy határon túl egyre kevesebb a magyar. Azt is tudom, hogy kevés az esély erre, de érdekelne a racionalisan gobdolkodó emberek véleménye. Csak részleges revizióról beszélek, nem nagy magyarország visszaállításáról. Meg csak nem is az 1940-es határokról, mert az sem lenne ma már ésszerű. Viszont néhány megyényi terület lehetséges vola? Mondjuk a határaink közelében? Vagy ez már esélytelen? Ésszerű válaszaitokat előre is köszönöm!2017. máj. 27. 13:20
1/16 meszike91 válasza:
Ha lesz egy nagyobb hatalmi átrendeződés a térségben és jól helyezkedünk, akkor lehetséges. Csak ugye ennek nem túl sok az esélye. Meg nyilván a szomszédos országok se tűrnék szó nélkül.
2/16 anonim válasza:
Trianon óta nem sok idő telt el. Akármi lehetséges.
3/16 anonim válasza:
Hogyan lenne èletkèpes? A magyar àllamnak nincsen területi igènye a szomszèdos orszàgokkal szemben ès a hatàron tùli magyaroknak Sincs olyan mozgalma ami kiakar vàlni az Adott orszàgbòl
4/16 anonim válasza:
Elvben szerintem lehetne, hiszen a törökök is 150 evig voltak itt. Gyakorlatban az anyaorszag gyenge, nagy a szethuzas, ha lesz nagyobb teruleti atrendezodes inkabb elvenni fognak, mint hozzatenni.
5/16 anonim válasza:
Nemcsak nem életszerű, nemcsak ésszerűtlen, de ilyent csak az gondolhat, akinek fogalma sincs a jelenlegi helyzetről, erőviszonyokról, érdekekről.
Aztán meg jelenleg ki az a marha, aki egy Orbán-diktatúrára vágyna. Kérdezz meg néhányat, hogy legyen valami képed a helyzetről.
6/16 anonim válasza:
Ennél valószínűbb, hogy inkább elveszít.
7/16 anonim válasza:
Hogyne, csak előbb visszaállítják a Monarchiát.
8/16 anonim válasza:
Mindet visszaszerezheti, sőt jelentősen növelheti területét, ha Európa végre valóban egyesül.
9/16 anonim válasza:
A határok nem állandó képződmények, mindig változnak, a kérdés az, hogy mikor és az új állapot meddig marad fenn.
10/16 anonim válasza:
Én nem igazán tudom elképzelni, de véģülis bármi megtörténhet. Csak az a baj, hogy ha így nézzük, "ellenkező előjellel" is megtörténhet bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!