Jobboldali szavazók miből gondolják hogy a magyarság "felsőbbrendűbb" mint a környező népek?
Kérdező, te a Turul-Tóbiásokról beszélsz! Oké, ők zömmel jobboldaliak, de... tudod, minden Turul-Tóbiás jobboldali, de nem minden jobboldali Turul-Tóbiás:D
Felsőbbrendű nép természetesen nem létezik, s így logikusan alsóbbrendű sem. De ez mindegy, az említett csoportnak nem erőssége a logika.
De ne keverd össze őket másokkal!
(Nem hittem volna, hogy baloldali beállítottságúként a jobbosokat fogom védeni:D)
Azért gondolják, mert tele vannak mindenféle kisebbségi komplexussal és ezzel próbálnak kompenzálni.
A magyarság felsőbbrendű! -> Én is magyar vagyok! -> Én is felsőbbrendű vagyok!
És ez most teljesen lényegtelen, hogy milyen szinten. Történhet olyan szinten, hogy kiáll Orbán beszélni és akkor rákezd, hogy a magyarok így meg úgy csodálatosak és varázslatosak, a magyarok szarták a spanyolviaszt is, de lehet addigi is fokozni, mint a Turul Tóbiások, ahogy fentebb is írták, hogy még Jézus is magyar volt, meg 20 ezer éves magyar piramisok, meg hogy a magyarok a Turultól származnak és hasonló gyökérségek.
A lényeg, hogy mindegyik abból indul ki, hogy az illető kevésnek érzi magát és ezzel akar értéket adni a saját létének. Persze, nem vallanák be soha, ahogy fentebb is tagadják sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!