Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobboldali szavazók miből...

Jobboldali szavazók miből gondolják hogy a magyarság "felsőbbrendűbb" mint a környező népek?

Figyelt kérdés

2017. máj. 9. 23:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
52%
Nem gondolják. Mert nem felsőbbrendű. De alsóbbrendű sem.
2017. máj. 9. 23:58
 2/30 anonim ***** válasza:
56%
Az 1-es tökéletesen leírta az igazságot, annyival egészíteném ki, hogy nem létezik "felsőbbrendű" nép.
2017. máj. 10. 00:04
 3/30 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező, te a Turul-Tóbiásokról beszélsz! Oké, ők zömmel jobboldaliak, de... tudod, minden Turul-Tóbiás jobboldali, de nem minden jobboldali Turul-Tóbiás:D

Felsőbbrendű nép természetesen nem létezik, s így logikusan alsóbbrendű sem. De ez mindegy, az említett csoportnak nem erőssége a logika.

De ne keverd össze őket másokkal!

(Nem hittem volna, hogy baloldali beállítottságúként a jobbosokat fogom védeni:D)

2017. máj. 10. 00:12
 4/30 anonim ***** válasza:
75%
Miből gondolod, hogy ezt gondolják? Persze, tudom, hogy vannak ilyenek, deők csak a jobboldal "széle".
2017. máj. 10. 00:21
 5/30 anonim ***** válasza:
66%
Az a poén az egészben, hogy a legéletképtelenebb és a legostobábbak visítanak mindig a felsőbbrendűségért, akiket az evolúció már rég el kellett volna tennie láb alól.
2017. máj. 10. 00:31
 6/30 anonim ***** válasza:
26%
1. Részt nem gondolják, én is jobbos vagyok, de utálom a kormányt és a lipsiket is. Visszatérve mi érkeztünk a legkorábban a Kárpát-Medencébe
2017. máj. 10. 01:53
 7/30 anonim ***** válasza:
35%
Közvetlenül a horvátok után, 300 év késéssel.
2017. máj. 10. 02:28
 8/30 anonim ***** válasza:
85%
Ezek szerint az avarok, hunok, szkíták smafu ? :D
2017. máj. 10. 04:30
 9/30 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem csak a Románok alsóbrendűek az államalkotó népek közül. A többit egyenszintűnek érzem.
2017. máj. 10. 04:48
 10/30 anonim ***** válasza:
58%

Azért gondolják, mert tele vannak mindenféle kisebbségi komplexussal és ezzel próbálnak kompenzálni.

A magyarság felsőbbrendű! -> Én is magyar vagyok! -> Én is felsőbbrendű vagyok!

És ez most teljesen lényegtelen, hogy milyen szinten. Történhet olyan szinten, hogy kiáll Orbán beszélni és akkor rákezd, hogy a magyarok így meg úgy csodálatosak és varázslatosak, a magyarok szarták a spanyolviaszt is, de lehet addigi is fokozni, mint a Turul Tóbiások, ahogy fentebb is írták, hogy még Jézus is magyar volt, meg 20 ezer éves magyar piramisok, meg hogy a magyarok a Turultól származnak és hasonló gyökérségek.

A lényeg, hogy mindegyik abból indul ki, hogy az illető kevésnek érzi magát és ezzel akar értéket adni a saját létének. Persze, nem vallanák be soha, ahogy fentebb is tagadják sokan.

2017. máj. 10. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!