Mi volt a legpozitívabb dolog ami a 2002-2010es kormányokhoz volt köthető?
Figyelj 67%-os válaszoló! Nyugodj le a fenébe, oké?
Nem tűnik föl, hogy mindig ezt csinálja? Bedob valamit a közösbe, megvárja míg beleköt valaki, a "megtámadhatatlan" érveibe, majd elkezdi ütni szépen a vasat, még le is írja, hogy ő arra fantáziál, hogy a másik vörösödő fejjel olvassa. Ő erre szeret onanizálni.
Döntsd el, most komolyan részt akarsz venni az ő gyakoris válasz bukakke partiján?
Meghagyom van jó oldala, lekötöd vele, legalább nem más kérdések alatt keres magának partnert. Most nekem is írni fog valami fellengzőst, wannabe értelmiségi szöveget, megtűzdelve William Blake meg mondjuk Tóth Árpád idézetekkel, de már leszoktatott arról, hogy vitázzak vele, főleg mióta tudom, hogy ő ide nem válaszolni jön, nem vitatkozni jön, ő ide azért jár fel, mert szeret elvegyülni a szerinte pór nép között, mint Mátyás a népmesében és igazságot tenni, kinyilvánítani, játszani a Puzsér Róbertet, csak Puzsér legalább valóban művelt, még ha egy tahó is, ő azonban csak az utóbbi.
De tényleg rá kell hagyni, egy orvos is tudja, hogy melyik beteget kell kezelni, melyiket nem. Ez a triage.
Ő sajnos menthetetlen, te meg adod itt neki a netes narkóját, állíts le magad, innentől kezdve már ő az, aki nyáladzva, hörögve élvezkedik, most komolyan partner akarsz ebben lenni?
Legyél kicsit bölcsebb.
Az az első sor neked, azért tapasztaltál ismétlődést, merthogy zavar került a programsorba a Mátrixban. Deja vu. Ezért kérdeztem, hogy láttál-e fekete macskát előtte.
Azt írtam, örülök neki, ahogy elképzelem, hogy vörösödő fejjel észreveszed magadat, hogy mások előtt sem állnak meg hitelességükben a felém dobált vádjaid, hiába erőlködsz kérdéseken keresztül vadászva rám, keresve, hol írhatod le. És hogy _erre_ én rá is mutatok egyébként, ahol máshol csak kínos csend lenne, én ki is mondom, amit mindenki észlel.
Most, hogy besültél, hogy amit saját egódtól eltelve téged igazoló válasznak hittél, és valójában ezt erősíti csak meg, gyorsan megtámasztod magadat egy másik nickről, ami érdekes módon egész eddig csendben volt, és csak most bukkant fel?
Vagy ráírtál egy pajtira?
Csak azért kérdezem, mert ez a két százalék mindig egyetértésben próbál meg kikezdeni, egy helyen, és ez most ismét felbukkant, amikor egyébként szemléletesen tökönrúgtad magadat.
Így kevésbé cikinek érzed? Nem az.
Ó, dehogynem. Beírom, amíg meg nem marad. Ha törlik a kérdést, azt írom ki újra saját úton, és írom be alá a választ.
Tököm tele van a részrehajló törölgetéssel, és hogy egy ilyen minimális, és kiérdemelt jelzőcske azonnal megütközik a hiperérzékenységen, holott ezen nagyban túlmutatóak egyébként simán átszaladnak a rostán, képmutató az egész.
Ha ezért törölnek egy 7 éves előmúltú aktív felhasználót, aki gyártja nekik a júzercontentet, az olvasható felületet bővíti ki, a kereshető tartalmat növeli, végsősoron látogatottságot generál az oldal számára, akkor meg... nem írom le, mert az instant bann lenne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!