Miért tüntetnek az emberek egy fiktív dolog miatt, és miért írja minden újság, hogy be akarják záratni a CEU-t, meg tényként állítják, hogy a törvénnyel ellehetetlenítenék?
Ezeknek annyi eszük van mint egy cipőtalpnak. Konkrétan ugye volt egy csomó nyilatkozat, hogy "neeeem, nem is a CEU ellen hoznak törvényt", hanem ugye csak átláthatóvá és szabályozottá akarnak tenni valamit. Erre ezt a mézes mázas kamut Kósa agytrösztnek sikerült pár mondattal azonnal ledönteni és egyértelművé tette, hogy de igen. A vitában meg érdemes megnézni rangsorban hol áll a szerintük kamu egyetem a ranglistán az "elismert magyar egyetemek" előtt és gondolkodni. Persze olyan megélhetési politikusoknak akik fél disznóért vettek diplomát vagy soha nem is volt ... nekik tök mindegy.
Nem baj, majd a szuper sikeres Magyarországtól átveszik lettek a CEU-t, ők úgy is olyan sikertelenek, vagy az észtek akik pláne.
"Csak a hulyek nem latjak hogy mire megy ki a jatek Vitykaek reszerol."
De okos vagy, hogy lehülyézel egy fél országot. Egyébként meg nem ez volt a kérés. Az hogy mit akarnak, vagy mi a látszat, vagy mit akarnak elhitetni, vagy mi az a téma, amivel tematizálni akarnak, és mi az amit valóban leírnak és megszavaznak, az mind különböző dolog. Amíg nincsen konkrétum, amíg nem az van leírva, amit te hiszel és vizionálsz, addig felelőtlenség tízezreket az utcára vinni.
"Olvasgassál indexet"
Éppen erről beszélek, hoigy nem az értelmezéseket kell olvasni, hanem a törvényjavaslatot.
"Szerencsere van meg nehany ertelmes ember"
szerintem épphogy nem értelmes és racionális viselkedés utcára menni, amikor nincs semmi konkrétum arról, ami ellen tiltakoznak, viszont ez a nagy liberális fiktív felháborodás olaj a tűzre, szerintem túlreagálták, túltolták a biciklit, és úgy gondolják, hogy ők az erősek, miközben nincs is ügy, de éppen emiatt a kormány majd meg fogja mutatni, hogy ezt nem lehet csinálni, nem ők diktálnak, és bár eddig nem akarták bezáratni a CEU-t, de amjd most a végén mégis be fogják csakazértis, és a sok okos saját maga alatt vágja a fát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!