Nemzeti Ünnepen verekedni, sípolni, politikai kérdésekről értekezni nem primitív dolog?
De, bunkóság nemzeti ünnepen balhézni, sípolni. De szerintem az sem odavaló, hogy az ünnepi beszédben politizálnak. Miért nem lehet csak az ünnepről beszélni, megemlékezni?
A legrosszabb a sípolásban, hogy ezzel nem Orbánnak ártanak, ő már gondolom, hozzászokott, hanem azoknak az embereknek, akik szerettek volna egyszer élőben megnézni egy ilyen nemzeti ünnepi műsort. Az ő örömüket rontották el. Nyilván Orbán a fütyüléstől nem fog álmatlanul forgolódni, nem fogja meghatni.
Bármilyen rendezvényre azért elmenni, hogy az ott lévőket idegesítsd bunkóság.
Szerintem ez a fő problémája az ellenzéknek, hogy azt hiszik hogy elég kritizálni a Fideszt és akkor majd mindenki rájuk szavaz de amíg csak ujjal mutogatnak és nem mutatnak fel valós alternatívát, illetve ilyen akciókkal égetik magukat a közömbös többség inkább lenézi őket mintsem szimpatizálnia velük.
Nemzeti ünnepen kifütyülni a szónokot primitív dolog. Sőt, szónokot kifütyülni, tojással dobálni mindig is az volt, nem csak nemzeti ünnepen, de máskor is.
Nem csak most, hanem még 2008-ban is, mikor a Dicsőséges Nemzethy Kétharmad még csak készült a kormányzásra.
Ja, értem. Az nem volt baj, mert az a Magyar Nemzethy Felemelkedés jegyében történt, ezért teljességgel indokolt volt. A mostani fütyülést meg a gazimperilista sorosbérenc bukottbalódal aktivistái szervezték, tehát velejéig gonosz dolog.
Szerintem kicsit nézz utána, hogy államalapító szent Pistád milyen cudar dolgokat csinált életében.
Nem hiszem, hogy azok után nagyon durva lenne neki pár fütyülős ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!