Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt a legpozitívabb dolog...

Mi volt a legpozitívabb dolog ami a 2002-2010es kormányokhoz volt köthető?

Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
Ez az egyik legjobb mondat tőle, azt hiszem . ;-) ezt is szeretem.
2017. jún. 16. 09:10
 62/82 anonim ***** válasza:
Margaret Thatcher mondatait imadom. Erre gondoltam, neki írtam, meg gondoltam mindebki tudja ki mondta.
2017. jún. 17. 09:29
 63/82 Pro Patria ***** válasza:
0%

"az összes valamirevaló politikai kérdést széttrollkodja. Ez is egy technika. Persze a vita nem tiltott, csak hát egy trollal vitatkozni értelmetlen, és ezt szép lassan mindenki belátja, így nem is reagálnak rá."

- Hatott bármit eddig is a tömegszuggeszciód? Az, hogy úgy írsz, mintha ez lenne a tömeg vonulata, hátha elkapja az egyéneket, és így önbeteljesítő ereje lesz?

De azért nem adod fel, igaz?:)

2017. jún. 17. 11:10
 64/82 anonim ***** válasza:
100%
Pro Patria majd megunja. Ismered a dolgot. "Ha a kritikusaim(d) azt látnák hogy, a Temzén járok(sz) azt mondanák azért mert nem tudok(sz) úszni." ;-)
2017. jún. 17. 13:38
 65/82 Pro Patria ***** válasza:
0%

Nem is aggódom miatta, csak élvezek rámutatni arra, hogy milyen képmutató, ahogyan jelentéktelenséget tulajdonít nekem szóban, miközben úgy rámszállt, a személyemet kikezdeni akarva - érezvén, hogy ide az egyszerű anyázás nem elég, de az enyémhez mérhető érvek pedig nincsenek -, mintha hat másik személy munkáját akarná egymaga végezni, olyan látványos kapálózással.:)

És tudom, közben milyen vörös lehet a feje a képernyő előtt, miközben szembesül ezzel a ténnyel, és észleli, hogy másokkal is felismertetem.:)

2017. jún. 17. 14:01
 66/82 anonim ***** válasza:
Hát dühös a csóka. :-) Kíváncsi vagyok lehiggad-e vagy hogy azután hogyan fog bele a társalgásba. Csak türelem.
2017. jún. 17. 14:52
 67/82 anonim ***** válasza:

Nem fog ráunni, kényszeresen is csinálja szerintem. Nem a személye miatt lenne érdekes, ő nem érdemel annyi figyelmet, hanem a patogezis tanulmányozása miatt. De valahogy már kezd nagyon előrehaladott állapotba kerülni, mivel egyre többször esik ki a maga által megalkotott szerepből, egyre nehezebben tudja kontrollálni magát.

Nem vagyok szívtelen, tényleg segítő szándékkal javasolnám neki, hogy keressen valami jó kis társaságot, beszélgessen, hogy ne süllyedjen egyre mélyebbre a saját kis beszűkült tudatállapotában, esetleg kiránduljon, elvégre nyár van... De úgyse fogadná meg, hiszen van egy "csipetnyi" üldözési mániája is, mindent még az itt jövő észérveket és jóindulatú tanácsokat is támadásnak értelmezi, és ezért harcol ellenük annyira kényszeresen.

2017. jún. 18. 17:16
 68/82 anonim ***** válasza:
*patogenezis
2017. jún. 18. 17:17
 69/82 anonim ***** válasza:
Én rád gondoltam hogy megunod. Vagy legalább is lehiggadsz. Vagy nem a hevességben akarsz vitázni.
2017. jún. 18. 17:26
 70/82 Pro Patria ***** válasza:
21%

Burned!!!!:D

Haver, tudod attól nem lesz hitelesebb a diagnózisod, ha kiguglizott szavakat használsz fel. Az embernek, mint személynek kikezdése, elhiteltelítése (hol morálisan, "lefizetett", hol mentálhigiéné tekintetében -> végsősoron azaz hogy "nem éri meg figyelni a szavaira"), mind azt szolgálják, hogy a könnyebb utat választod az érvelés helyett.

Mindkettő általad használt módszer nem új, nem te alkalmazod először. Az ember lekönnyebb kikezdése erre a kettőre építhető.

2017. jún. 18. 18:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!