Ti nem haragudtok a Momentumra?
# 83/83 Időpont tegnap 10:35
Ezzel nekünk csak az a bajunk, hogy aggresszíven vagdalkozol. Nem azon a szinten, mint a másik ökör, aki szerint arrogancia 2 forinttal is elszámolni, és hogy képzelik, de jelenleg minden mondatoddal az isteni kinyilatkoztatást érezteted.
# 85/85 Időpont ma 15:43
Nem érted. Jelenleg patthelyzetben vagyunk. Te azt hajtogatod, hogy "de lehetett volna másképp vagy mást kérdést feltenni, elárulták a demokráciát!", mi meg ezt nem tudjuk érvként elfogadni, mivel nem tudod bizonyítani, hogy másképp/más kérdés alól nem bújt-e volna ki a kormány.
Az egyetlen aki bizonyíthatóan elárulta az a kormány. Sokadjára. Nem a Momentum.
83, kérdező: A Momentumnak nem a vitatkozás a célja, hanem érdemi viták lebonyolítása. Nagy különbség. Amúgy tanulva a többi közbeszerzéses nagyberuhazásokból, az olimpia az nagyon nagy mutyiparádé lett volna. Már az előkészítés is csúnyán elúszott lóvéval. Nézd a a vizes EB-ügyet... többszörös túlköltekezések.
Nem, én nem haragszom, sőt hálás vagyok a M-nak és annak a sok józaneszű embernek akik aláírtak. Tudod, van az amikor érdemes nagyot álmodni és belevágni dolgokba. Azonban van ennek egy ésszerű határa ami felett már hazárdírozás. Az olimpia ilyen lett volna. Nem véletlen hogy nálunk sokkal gazdagabb országok sem kapkodnak érte.
Engedd el az olimpiát. Inkább akarj élhetőbb, egészségesebb, fejlődő országot Szerintem az nagyobb menőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!