Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem haragudtok a Momentumra?

Ti nem haragudtok a Momentumra?

Figyelt kérdés
Ez a kissebbség, aki állításuk szerint bár ellenezték azo olimpiát, de csak szavazni szerettek volna róla, elérte, hogy visszavonják a pályázatot, ezáltal az esetleges többség, ill. az eddigi politikai többség akarata helyett most az ő kissebbségi akaratuk érvényesült, és az emberek még csak nem is szavazhatnak róla. A kormány és a Főváros megtehette, hogy visszavonja a pályázatot egy ilyen eredméyn után, ezt a Momentum is tudta, sőt azt is, hogy ez jó nekik is és a kormánynak is. Nekik azért mert ők nem akarnak olimpit, a kormánynak meg azért mert így nem húzódik tovább ez a vesztes ügy. Így viszont nem érvényesült a demokatikus elv, és két szék közt a többség a pad alá került. és átesek a túloldalra, és mindenkit palira vettek, aki eddig csak nézte az eseményeket. Miközben a Momentum jól tudta mindezt, és megfogalmazhatták volna úgy is a kérdéüket, hogy ne legyen ilyen kiskapu, és valóban legyen népszavazás. De nem tették, mert igazából számukra is csak lózunk a népszvazás, csak egy marketing kampány volt politikai céllal, és nem az emberek érdekét nézték. Nem hiszem, hogy 100-150 Momentumos közül senkinek nem jutott eszébe, hogy mi fog történni a legvalószínűbb forgatókönyv esetén, és hogy ezt le lehetne kerülni, ha lenne rá szándék. Így most semmibe vették annak a több millió embernek a véleményét Budapesten, aki nem írt alá, sőt azt a több milliót az országban.

2017. febr. 22. 22:13
 81/95 anonim ***** válasza:
Igazad van csak nagy vonalakban kovetem az otthoni dolgokat, mivel nem erintenek es nem is jarok Mo ra. ezert nem is tudtam mirol van szo.
2017. márc. 1. 05:00
 82/95 Andizsuzsi ***** válasza:
Elolvastam, ha te is, akkor láthattad, hogy hozzá is szóltam már korábban is. Viszont az a megállapításom, hogy vagy hisztizel, vagy provokálsz.
2017. márc. 1. 09:59
 83/95 A kérdező kommentje:
Mit értesz provokáció alatt? Nem fidesz bérenc provokátor vagyok, de vitát azt szeretnék provokálni, mert a Momentumnak is ez a célja.
2017. márc. 1. 10:35
 84/95 anonim ***** válasza:
90%

# 83/83 Időpont tegnap 10:35

Ezzel nekünk csak az a bajunk, hogy aggresszíven vagdalkozol. Nem azon a szinten, mint a másik ökör, aki szerint arrogancia 2 forinttal is elszámolni, és hogy képzelik, de jelenleg minden mondatoddal az isteni kinyilatkoztatást érezteted.

2017. márc. 2. 14:26
 85/95 A kérdező kommentje:
azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, hogy ki mit érez ki a szavaimból, ha isteni kinyilatkoztatásnak veszed, akkor neked elküldöm kőtáblába vésve :) én vitázni próbálok, és tényleg érveket írtam, mindenre reagáltam érvekkel. Ha valakinek az az érve, hogy ekkora hülyeséget még nem hallott, hogy miért képzelem magamat istennek, vagy itt megáll az ész, stb. azzal nem lehet vitázni, de őszintén szólva nem mondtam olyan nagy baromságokat, amivel ne lehetne normálisan vitázni. De ha valaki nem tart szalonképesnek, ahogy Puzsér fogalmazna, lelke rajta, nem kívánok abba a szalonba tartozni. Viszont azt mondom ez a Momentumra sem jellemző, ők szeretnének vitázni.
2017. márc. 2. 15:43
 86/95 anonim ***** válasza:
100%

# 85/85 Időpont ma 15:43

Nem érted. Jelenleg patthelyzetben vagyunk. Te azt hajtogatod, hogy "de lehetett volna másképp vagy mást kérdést feltenni, elárulták a demokráciát!", mi meg ezt nem tudjuk érvként elfogadni, mivel nem tudod bizonyítani, hogy másképp/más kérdés alól nem bújt-e volna ki a kormány.

Az egyetlen aki bizonyíthatóan elárulta az a kormány. Sokadjára. Nem a Momentum.

2017. márc. 2. 17:29
 87/95 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nem vitázol, hanem vitatkozol. Érvvel nem találkoztam a hozzászólásaidban.
2017. márc. 2. 18:47
 88/95 anonim ***** válasza:
Zsidók ők is mint a Fidesz :)
2017. márc. 19. 01:19
 89/95 anonim ***** válasza:

83, kérdező: A Momentumnak nem a vitatkozás a célja, hanem érdemi viták lebonyolítása. Nagy különbség. Amúgy tanulva a többi közbeszerzéses nagyberuhazásokból, az olimpia az nagyon nagy mutyiparádé lett volna. Már az előkészítés is csúnyán elúszott lóvéval. Nézd a a vizes EB-ügyet... többszörös túlköltekezések.

Nem, én nem haragszom, sőt hálás vagyok a M-nak és annak a sok józaneszű embernek akik aláírtak. Tudod, van az amikor érdemes nagyot álmodni és belevágni dolgokba. Azonban van ennek egy ésszerű határa ami felett már hazárdírozás. Az olimpia ilyen lett volna. Nem véletlen hogy nálunk sokkal gazdagabb országok sem kapkodnak érte.

Engedd el az olimpiát. Inkább akarj élhetőbb, egészségesebb, fejlődő országot Szerintem az nagyobb menőség.

2017. márc. 19. 01:32
 90/95 anonim ***** válasza:
ui: ja, provokálni meg végképp nem akar a M, inkább szemeket felnyitni. Arra meg igen nagy szükség van.
2017. márc. 19. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!