Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mitől haragudtok meg egy nőre, mi váltja azt ki, hogy elkezdtek vele "bunkózni"?
Azt tapasztalom nagy átlagban,hogy egy idő után a kedvessége a kiszemeltjeimnek átmegy bunkó módba,és érzéketlenekké válnak.Már vagy egy éve ezt a reakciót váltom ki...Mitől csináljátok ezt?:(
20l
Mert megengedheti magának, mivel elviseled.
A bunkózás megbocsájthatatlan, és intelligens ember nem teszi, a kedvesség más. Te most is ugyanolyan kedves, figyelmes vagy vele, mint a kapcsolat elején?
Beszéld meg vele, hogy ez neked így nem jó. Ha nem változik, akkor lelépés.
Mindenképpen pozitív gondolkodásra vall,hogy elkezdted magadban keresni a hibát.
Én azt nem szeretem ha lekezelnek,hanyagolnak,félreállítanak.Érdeklődést,odaadást,lelkesedést várok a lánytól,ugyanis én is ilyen vagyok.
Kedves utolsó!
Hát most kb. Velem ez van. "Lekezeltek,félre allítottak",és érezteti velem,hogy azért közben ott van...
Vagy túlságosan gyors/kezdeményező vagy, vagy belemászol az egójukba.
Más hirtelen nem jut az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!