A Fidesz megakadályozza a meleg felvonulást majd idén? Nagy szívességet tenne a hazának vele.
talán eltörlik az élettársi kapcsolatot is a melegek között
ez már tervbe van
Had kedvezzek megint 2 rövid és velős, jó humort se nélkülöző írással az értelmesebbeknek:
"Szómágia
Nagyon ki van akadva az Index nevezetű portál a Kósa személyén. Mindezt azért, mert - mint bizonyára tudják -, Kósa Lajos, Debrecen polgármestere azt mondotta: homokos.
Félreértés ne essék, nem védem én Kósát, nem is nagyon érdekel személye, se pro, se kontra - Probus császár, Borsa Kopasz, vagy Fekete István jobban leköti figyelmem -, csak ámulva követem tekintetemmel azt a fura kis hagymázt, mit egy Földes András nevű (már eleve gyanús!) vallott magáénak a fent nevezett portál hasábjain.
„Eltűntek a szélsőségesek az országból" - ez volt a cikk címe, mellyel én személy szerint nem értek egyet, lévén a Szabad Demokraták Szövetsége teljes vezetősége, a honi médiaelit és „vezető értelmiség", valamit a politikusi garnitúra jelentős része (élükön a miniszterelnökkel) nem a kenyérmezei hadifogolytábor szögesdrótja mögül bámul szomorú szemekkel, hanem itt van köztünk, és minden percben mérgezi az emberek lelkivilágát.
Szépnevű Földes azon hápog, hogy Kósa szerint „Tíz emberből tíz nem érzi sértőnek ezt a kifejezést, nyugodtan meg lehet kérdezni az embereket.”
Íme, ismét bebizonyosodott, hogy liberáliséknak annyi közük van a valósághoz, mint Kertész Imrének az irodalomhoz. Az ostobák tényleg nem értik - hogy is érthetnék, mikor ők az egyenlőségben is konokul hisznek, holott ha öt percig nyitva tartják a szemüket, láthatják, hogy a valóságban ilyen nincs -, hogy nem a szavakon múlik.
Ha egy magatartásforma undort vált ki, akkor hiába tiltanak egy kifejezést, s keresztelik azt át, a hozzá kötődő érzelem változatlan marad. A b.zit a PC szerint ugye nem lehet mondani. Jó. Mint látjuk, a homokost sem. De már a melegen is röhögünk. Az is pejoratív. Lassan lehet kutatni az új címkét. Ami majd pár év múlva szintén devalválódik. Mert nevezhetik bárminek, ha a tartalom nem illeszkedik a teremtés rendjébe, szitokszó marad és kész.
Szegény Földes, hogy a kor nyelvén fogalmazzak, te szellemileg kissé „eltérő" vagy."
"Nép
Szeretik-e a ballibsik a népet? Eme fogas kérdésen töprengtem a homokosparádét követő nap reggelén, a fotelben tespedve, jó Horn Gábor (aznapi mérleg két pofon, plusz sörital a nemes orcába) ábrázatát bámulva a tévé képernyőjén. Azt fejtegette a jó Gábor, hogy a pfujoló, ellentüntető tömeg igen gyáva népség, max kerepelni fog, meg füttyögni, de azt el lehet viselni. (Mint tudjuk, tévedett a Gábor.)
„El lehet viselni". Tetszett ez nekem. El lehet viselni a népet. A népet, melyre ők folyton hivatkoznak, demokrácia, alulról jövő kezdeményezés meg egyéb mézes-mázos humanista lózung ürügyén. Ám ha a nép megmozdul, kimutatja véleményét, s teszem azt, az nem egyezik az övékkel, akkor hamar odavész a demokrata imázs.
„Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy a villamospótló járat a Nyugati pályaudvarig közlekedik, onnan villamosok sem járnak, továbbközlekedés gyalog lehetséges" A 4-6 sofőrje közölte ezt kissé unott hangon a Moszkva tér magasságában. „Hülye b.zik, most gyalogolhatok!" Bocsánat, ezt nem én mondom, egy bézbólsapkás ifjú (lásd: nép) közölte utastársával. A Hősök téri urak, pedig (lásd: nép) mindezt sokkal szofisztikáltabban hozták a megjelentek tudomására. (Orosz Józsi nyakleves, Szetey Gábor kődarab).
Lévay Katalin szerint a szombati cécó a magyar demokrácia szégyene volt. Ej, Katalin, nem tetszik a nép? A nép hangja? Hát, pedig az állítólag szent. Miféle demokrata maga? Persze, tudom, maguk annak örülnének, ha a nép kimenne a közterekre, s ott jól bepiázva gyalázná a papokat, a nemességet, az úri rendet, a nacionalizmust, a bigottságot, a merev erkölcsöket stb. Fájdalom, a nép most nem ezt tette. Ez sokk lehetett, ugyanis Lakat T.-nek másnap Katalin már ezt sopánkodta: Meg kéne változni a népnek. Fejlődnie kéne. Okosodni. Haladni. Européeresedni. Mindegy, hogyan, csak nem olyannak lennie, mint amilyen.
Hm. Én például a bibliával maszturbáló, árpádsávot gyalázó szodomitákat simán karóba húzatnám. Feltéve, ha a nép közé tartozom, s számít a véleményem."
"Remélem nem akadályozzák meg, visszavetné az ország kulturális fejlettségét és toleranciáját a világ szemében, ha a kormánypárt ilyen, tudomány helyett vallásból merített gondolkodás miatti dolgot cselekedne.
"
jól van azt hittük már eltakarodtál nyugatra :))
"Nyugi kis buzancs, eddig is az volt amit ti akartatok, ezután is az lesz, az összes kormány a kisebbségeket ugrálja körbe, nem kell picsogni."
- Na, igen, ezért is van melegházasság.
VONULJANAK A MELEGEK
tudjátok miért?
élő céltábla :-)
reméljük idén már meg is hal 1-2
"Ne haragudj, én sosem voltam vallásos ember, a tudományban hiszek, de ettől még nem vagyok meleg és meleg imádó sem."
A tudomány szerint a szexualitás genetikailag dől el, és az, hogy egy nem-heteró ember számodra szimpatikus vagy nem szimpatikus személyiségű, az nem amiatt van, mert nem-heteró. Mert nem-heteróknál is ugyanolyan sokféle személyiség alakulhat ki, attól, hogy más a szexualitásuk. Vagyis a tudomány elfogadása és a nem-heterók elleni diszkrimináció kizárja egymást.
És itt a vallás nemcsak azt jelenti, hogy kereszténység, iszlám, stb., hanem, hogy emberek által kitalált, valóságalap nélküli, idealista dolgokban hiszel a tudomány tényei helyett.
mi van?
meleg dobálás egy új sport
egy fejes 20 pont
"A tudomány szerint a szexualitás genetikailag dől el"
gén korcsok
mutánsok
hulladékok
torz szülöttek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!