A Fidesz megakadályozza a meleg felvonulást majd idén? Nagy szívességet tenne a hazának vele.
talán eltörlik az élettársi kapcsolatot is a melegek között
ez már tervbe van
22:14:
Jó éjszakát Neked is! Bocsánat, hogy túl sokat írtam, csak felháborít ez az egész gondolkodás, és ilyenkor folynak a gondolatok belőlem!
Majd beszélhetünk még, mert a divatmelegségről és a metroszexualitásról van még mondandóm:).
22:14:
Nélküled meghalt a kérdés:).
végszóra egy a jó a meleg felvonulásba
jól meg lehet őket dobálni :)
"Szerintem meg lazulni kell egy jó sör, vagy koktél mellett szombat este, kipihenni a hetet:)"
igen a bu.zik dobálása után a legjobb meginni egy sört az új barátokkal
akkor mindig olyan jó a hangulat
nincs az a feszkó
életre szóló barátságok szövődhetnek egy ilyen alkalomból
:D Bocs, de ezen olyat nevettem:)
Jó humorod van!
Örülök, hogy igazam van.
Pont ugyanezt mondtam.
Senkinek sem azzal van baja, hogy a b*zik felvonulnak.
Csak kell egy aktuális csoport, aki ellen most lehet balhézni, és utána eldumálni, hogy mekkora nagy legények vagyunk:).
Nem azt mondom, hogy egy rossz dolog, olyan mint mikor a kockák egy CS-s lanparti után ledobnak egy sört, vagy a focihuligánok összebalhéznak a meccs után a rendőrökkel.
Természetes dolog ez, csak akkor ne vonjunk már bele olyanokat, mint erkölcs, keresztényi értékrend meg, normalitás. Az csak a máz a házon:D, egyáltalán nem ezen alapul az egész.
23:33 Ott a pont. A balhé-politizálóknak max. az összetartás egy "buli" erejéig, ennyi a hitvallásuk. Utána maradnak az acsarkodó állatfalka szintjén. Hétköznap belekötni abba, aki épp ott van: idős emberbe, fiatal lányokba.
Ennyiből áll az életük.
nem itt arról van szó
hogy amit a bu.zik művelnek az undorító
és züllesztik ki hazánkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!