Magyarországon sosem választanának meg egy meleg miniszterelnököt?
engem addig rohadtul nem zavar ,hogy meleg e vagy sem ameddig nem mutatja nem öltözik úgy stb...
Amerikában is nem olyan régen még rabszolgák voltak a barna bőrűek.Most pedig az elnökük is egy csoki..
Mellesleg ,ha egy miniszter meleg lenne azzal megaláznák az egész nemzetet hiszen egy miniszternek példát kellene mutasson.
Más országban sem tudok homoszexualitását nyiltan vállaló miniszterelnökkel.
Az is igaz, hogy ezt a posztot nem közvetlen választással töltik be.
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:53
hol élsz? a miniszterelnököt képzeld a nép választja, nem rémlik? a köztársasági elnököt azonban a parlament, de az alkotmányba utána nézhetsz. Ez már alap!
kérdezőnek!
Rossz hatással lenne az o.-ra ugyh semmiféleképp nem lesz, sztem
19:16
"hol élsz? a miniszterelnököt képzeld a nép választja, nem rémlik? a köztársasági elnököt azonban a parlament, de az alkotmányba utána nézhetsz. Ez már alap!"
Utánanéztem, de akkor Te már biztos tudsz valamit! Eleddig ugyanis az alábbiak szerint volt:
"A magyar alkotmány szerint a magyar kormány vezetőjét, a mindenkori köztársasági elnök kéri fel kormányzásra, és az országgyűlés egyszerű többséggel választja meg. A miniszterelnök tesz javaslatot a kormány tagjainak személyére és a köztársasági elnök nevezi ki a minisztereket. A miniszterelnök vezeti a kormány üléseit, és felügyeli a kormány által hozott rendelkezések végrehajtását."
„Más országban sem tudok homoszexualitását nyiltan vállaló miniszterelnökkel.”
Jóhanna Sigurðardóttir, Izland miniszterelnöknője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!