A Fidesz megakadályozza a meleg felvonulást majd idén? Nagy szívességet tenne a hazának vele.
talán eltörlik az élettársi kapcsolatot is a melegek között
ez már tervbe van
"Mondjuk Én bár ellenzem a b*zi felvoulást, soha nem vonulnék ki, hogy megdobáljam őket... Lehet, hogy látens homokosok dobálják őket, akik ezzel is erősítgetik magukban, hogy Ők nem b*zik. :D"
akár hogy is de jó dobálni őket :)
összehozza az embereket
05:41:
Persze, hisz ez a dolog lényege! Ezért mennek ki oda az ellentüntetők, nem azért mert utálják a melegeket.
Ez az utáljuk a melegeket dolog egy jó kis fedősztori, hogy nem vagyunk ám mi balhés huligánok, mi csak utáljuk a melegeket.
Pont mint focimeccsen. Én csak szurkolni megyek ki, véletlenül sem azért, hogy a rendőrökkel balhézzak utána (amiből sosincs semmi, mert kb. csak állnak egymással szemben és sünöznek, azt annyi).
Fidesz ! - A Jövő Szövetsége!
LLLLLLloooooooooooooolllllllllll
A melegfelvonulás egyszerűen nem helyes értékeket képvisel.
Az emberekbe nem a másság hirdetését vagy természetességét kellene kondicionálni, a gyerekeknek nem ezzel kéne találkozniuk..
Nagyon fontos lenne, hogy az emberek a másság tolerálását tanulják, ez erősödjön bennük, nem a magánélet büszke kiteregetését. Tudom amennyi ember annyi vélemény és nézőpont, és ezt a nézetet vallom nem túl szélsőségesnek, viszont minimum ennyi rendet tartani kellene. Tehát nyilvános másság hirdetést nem szabadna tartani, felvonulni azzal ami különösebben nem egészséges. - a másság, a szokványostól való eltérés nem rossz, ha ez előnyöket képvisel. A homoszexualitás viszont társadalmi szinten nem előnyös, egy megtűrt dolog (viszont aki nyilvánosan nem tűri meg, azzal szemben is fontos lenne megvetést tanúsítani. nem csak a melegfelvonulás káros, hanem a kulturálatlan fellépés is ellene. aki csak indulatosan, erőszakosan képes hozzáállni egy ilyen kérdéshez, azt példaértékű lenne ringbe küldeni valami jobb képességű meleg küzdősportolóval, csak nevelő jelleggel persze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!