A büfészakos fiatalokkal mi lesz? Milyen munkát kapnak? Azokkal, akiknek a diplomája elértéktelenedett vagy eleve nem adtak hozzá használható tudást. Valóban több a munkalehetőség, mindenki el tud helyezkedni? Vagy a KSH csak trükközik?
79.: Hasonló helyzetben vagyok, öt hónapig ápoltam Édesapámmal együtt a nagybeteg Anyukámat. Nagyjából fél év kiesett (én írtam Neked privátot). Nemrég már több helyen interjú közelben voltam. Rájöttem, jó pár hónapig főleg rossz helyen keresgéltem és a KKV szektor inkább behív, nem mint a nagyok.
A hajlandóságról, annyit, jelenleg önkénteskedéssel is próbálkozok. Egyébként, lehet rájövök, ott se válaszolnak többen, mint a cégeknél...
Korábban azt vettem észre, ha az ember valahol közösségbe tud kerülni, akkor nemsokára talál állást is.
ui.: Legutóbb azért nem hívtak be állítólag (ezt írták), mert a CV-m végén ottmaradt, hogy PhD dolgozat szerkesztésével töltöm jelenleg az időm...
Miskolcon, meg vegyészmérnököt fognak képezni, kérdezem, minek? Komoly szak lesz az?
Tudom ki az a főiskolai tanár, aki az intézetvezető...
Egy gyenge pedagógusképző főiskoláról. Még a MarkMyProfessoron s lehúzzák a hallgatói...
Varga Mihály és a Kormány, meg bekajálta (pedig a fenti intézetvezető ráadásul marha nagy Fidesz ellenes)...
Emberek! OH! Na, nem már...
Ez egy rossz kabaré, ami itt folyik!
De pl. a szegedi, volt élelmiszer ipari főiskolából lett mérnöki kar gépészmérnököknek szánt jegyzeteit -füzeteit- elnézve, az se egy túl izmos BSc szak.
Ma képzésből él a fél világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!