A büfészakos fiatalokkal mi lesz? Milyen munkát kapnak? Azokkal, akiknek a diplomája elértéktelenedett vagy eleve nem adtak hozzá használható tudást. Valóban több a munkalehetőség, mindenki el tud helyezkedni? Vagy a KSH csak trükközik?
Büfészak még az anglisztika is.
Az angol talán a világ legkönnyebben tanulható nyelve, nincs már szinte fiatal aki nemtudna angolul. Angol tanár se lehetsz vele, csak lehetsz a 3000. fordító.
Ez a szak azoknak való, akiknek jól megy az angol és semmi más, de kell a diploma.
Viszont egy egzotikusabb nyelvszak már nagyon kapós tud lenni.
A nyelvtudás, már önmagában sokat ér.
Például egy két nyelvek kommunikációs szinten beszélő adminisztrátor is nettó 200 felett kap jobb helyeken.
Kutatnak és tudományos munkát végezve hozzák Magyarországnak a hírnevet.
Milyen hírnevet? Én egy bölcsészről se tudok, akik hírnevet hoztak volna.. ellenben orvost, kutatót többet is...
"Az angol talán a világ legkönnyebben tanulható nyelve, nincs már szinte fiatal aki nemtudna angolul. "
Csak hiszed. Az angol csak középfokig könnyebb.
És a legtöbb fiatal nyelvtudásának szintje valahol a konyhanyelv körül mozog. A középfokú nyelvvizsgával lehet popsit törölni.
"Csak hiszed. Az angol csak középfokig könnyebb.
És a legtöbb fiatal nyelvtudásának szintje valahol a konyhanyelv körül mozog. A középfokú nyelvvizsgával lehet popsit törölni."
Mindenki azt hiszi, hogy az angol a legkönnyebb.
Pedig, igazából a német könnyebb.Sokkal egyszerűbb a nyelvtana.Az írás után kiejtés, kiejtés után is könnyű a német.
Sokan a névelők miatt félnek tőle, hogy macera megtanulni.
Lehet csak nekem tűnik az angol nehezebbnek, mivel én németül tanultam először.
Semmiféle logikát nem látok abban, hogy befejezett múlt, ilyen múlt, olyan múlt.Minek?Mi szükség ilyesmire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!