Én jót mosolyogtam a mondókádon "német származású" román! :D
2016. szept. 5. 15:11
72/94 anonim válasza:
'Romaniaban egy 70 eves oregneni (nagymamam) 500 leibol ami atszamolva kb. olyan 35 ezer forint egesz lezserul meg tud elni , sot 5 honap alatt felre tud tenni 2.500 leit kb'
Ez felettébb érdekes. Tehát havi 500 leiből meg tud élni. És 5 hónap alatt 2500-at félre tud tenni. Ha 5 hónap alatt 2500-at tesz félre, akkor az azt jelenti, hogy havi szinten 500 leit tesz félre tehát a teljes jövedelmét. Akkor miből is él? :D
2016. szept. 5. 18:26
73/94 anonim válasza:
Na,mivaaaan románok? Már montenegró ellen sem megy?:DD Egyre lejjeb van a román foci:DDDDDDDDDD
2016. szept. 5. 18:58
74/94 anonim válasza:
Most komolyan,hogy jön ide a foci?De ha már annyira akartok fociról dumálni legyen.Azért mert most az EB-n Portugáliának adtatok 3 gólt most olyan nagy menőnek érzitek magatokat?Nem kell megfeledkezni a múltról sem hiszen 2013-ban Románia 3-0 verte el Magyarországot!Ezt már csak azért említem meg,mivel a magyarok szeretnek leragadni a történelemben,hiszen 100 év után is csak az tudják fulyni,hogy Erdély nem Románia!Na és?A 2-dík VH a németektől is egy csomó területet elvettek és mégsem ragadtak le a történelemben!Utolsó pedig látszik,hogy te is a 10 millió magyar rasizta egyike vagy!
2016. szept. 5. 20:22
75/94 anonim válasza:
Hmm. Nem is tudom a román csapat melyik országtól kapta a legnagyobb zakót a történelemben..
2016. szept. 5. 20:59
76/94 partizana válasza:
"Nem kell megfeledkezni a múltról sem hiszen 2013-ban Románia 3-0 verte el Magyarországot!"
Ja ha múlt. Kétszeres vb ezüstérmes, egyszeres eb bronz, ek arany, ezüst és 2 bronz, egy balkán kupa győzelem, három olimpiai arany, 1-1 olimpiai bronz és ezüst.
Akarsz még a futball múltról beszélni?
2016. szept. 5. 21:00
77/94 anonim válasza:
"Nem kell megfeledkezni a múltról sem hiszen 2013-ban Románia 3-0 verte el Magyarországot!"
Hát még az is dicsőség,hogy Magyarország Romániát kb 50 éve nem tudta megverni fociban.Ti most tényleg olyan nagymenőnek érzitek magatokat mert életetkben először tudtatok adni 3 gólt Portugáliának?Csak szólok a 2018-as VB-ről tegyetek le,mert sírva fogjátok végig nézni az utolsó selejtező mecseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!