Aki szerint Románia még mindig elmaradott ország az mit szól ehhez a cikkhez?
Románisztán egy sz.rkupac.
Úgy loptátok össze azt az országot hazudozással, ármánykodással!
Alapvetõ tulajdonságaitok, és akkor még itt ti vergõdtök. :D
Nos sokan vetik a szemünkre, hogy ásziából jöttünk menjünk haza!
Nos hova is? Ha jól tudom már éltek itt rokon népek ergó nem lehettünk csak ázsiai népek(de lehet itt hiányos a tudásom).
A magyarok kb. megelégedtek a Kárpát-medencével. Az, hogy hogyan is jöttek be az viszont utal a mongol harcnemre.
Csakhogy mi kevesebb mint 200 év alatt át tudtuk venni az Európai kulturát, és áttérni a kereszténységre, ezzel megalapítva a Magyar Királyságot(igazság szerint ezt ünnepeljük ma is)
Illetve mi harccal szereztünk földet és több ideje élünk itt mint a románok, akik a franciáknak köszönhetően megkapták Magyarország 1/3-át.
És a mai napig ezért megy az ellenségeskedés stb...
" ezalatt azt ertem ,hogy furdoszoba (ezt azoknak irom , akik azt hiszik , hogy Romania egy 3. vilagbeli putri) , meg veszi maganak a gyogyszereit , telefon , internet es Digi TV. Emellet ha kell neha tesz is egy-egy kezet az amugy eleg jo allapotban levo hazara,"
Már most nem azért, de ennyi mindenkinek jut az Uráltól nyugatra nem tudom feltűnt e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!