Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki szerint Románia még...

Aki szerint Románia még mindig elmaradott ország az mit szól ehhez a cikkhez?

Figyelt kérdés
[link]

2016. júl. 29. 21:44
 61/94 anonim ***** válasza:
22%
Tegyük fel,hogy a románok valóban albán származásúak,még mindig európai nép,nem mint a MAGYAR AKI ÁZSIA KÖZEPÉRŐL jött Európába ronbolni és hódítani.A románok miért lennének cigányok?Azért mert a magyarokat nem bírják elfogadni a Trianon utáni határokat?A németektől is elvettek egy csomó területet de mégsem ragadtak le a 20 században!Ideje lenne felébredni!
2016. aug. 20. 09:27
 62/94 anonim ***** válasza:
Nézz már magadra! Barna bőröd van!
2016. aug. 20. 10:47
 63/94 anonim ***** válasza:
79%

Románisztán egy sz.rkupac.

Úgy loptátok össze azt az országot hazudozással, ármánykodással!

Alapvetõ tulajdonságaitok, és akkor még itt ti vergõdtök. :D

2016. aug. 20. 11:04
 64/94 anonim ***** válasza:
100%

Nos sokan vetik a szemünkre, hogy ásziából jöttünk menjünk haza!

Nos hova is? Ha jól tudom már éltek itt rokon népek ergó nem lehettünk csak ázsiai népek(de lehet itt hiányos a tudásom).

A magyarok kb. megelégedtek a Kárpát-medencével. Az, hogy hogyan is jöttek be az viszont utal a mongol harcnemre.

Csakhogy mi kevesebb mint 200 év alatt át tudtuk venni az Európai kulturát, és áttérni a kereszténységre, ezzel megalapítva a Magyar Királyságot(igazság szerint ezt ünnepeljük ma is)

Illetve mi harccal szereztünk földet és több ideje élünk itt mint a románok, akik a franciáknak köszönhetően megkapták Magyarország 1/3-át.

És a mai napig ezért megy az ellenségeskedés stb...

2016. aug. 20. 12:04
 65/94 anonim ***** válasza:
17%
Na ilyen joizuen mar nagyon reg rohogtem. Te jo eg! Soha nem valtoztok meg magyarok, soha!!! Ezt a sardobalast egy elmeny volt vegigolvasni eskuszom kirohogtem a belem. Ezert elek en mar lassan 10 eve UKben. Annyira szanalmasok vagytok komlyan, magyarok es szorostalpuak egyarant, egy kutya mind a ketto. Magat a kerdest szora sem meltatotm.
2016. aug. 27. 13:53
 66/94 anonim ***** válasza:
2016. aug. 27. 16:06
 67/94 anonim válasza:
20%
Azelott mielott meg elkuldenetek a k@rva anyamba , hogy ki vagyok mi vagyok elmondanam , hogy nemet szarmazasu vagyok , aki Romaniaban el ,pontosabban Nagykarolyban , ahol az emberek 80% magyar , ezert beszelem a magyar nyelvet anyanyelvi szinten es tajekoztatnalak benneteket nagy magyarokat , hogy Magyarorszag egyik leggazdagabb varosa nevezetesen Debrecen , Romania legszegenyebb varosaval (Szatmarnemeti) van kb. egy szinten es ezt sajat tapasztalatbol mondom , mivel hogy sokat jarok Magyarorszagra es bizony Romania legszegenyebb varosa ha folytatja a mult evben elkezdett fejlodeset , akkor joval a magyar atlag felett lesz! Es maradjunk annyibban , hogy a Romaniaban a Fizetes-kiadas arany sokkal jobb mint Magyarorszagon. Vegyuk peldaul azt , hogy Romaniaban egy 70 eves oregneni (nagymamam) 500 leibol ami atszamolva kb. olyan 35 ezer forint egesz lezserul meg tud elni , sot 5 honap alatt felre tud tenni 2.500 leit kb. 172 ezer forintot amellett , hogy luxusban el , ezalatt azt ertem ,hogy furdoszoba (ezt azoknak irom , akik azt hiszik , hogy Romania egy 3. vilagbeli putri) , meg veszi maganak a gyogyszereit , telefon , internet es Digi TV. Emellet ha kell neha tesz is egy-egy kezet az amugy eleg jo allapotban levo hazara, akkor azt kell mondanunk, hogy Romania egyaltalan nincs ugy elmaradva , sooot. Es meg ehez jon az is , hogy az utobbi evek gazdasagi novekedesenek koszonhetoen a romanok rendelkeznek Europa legnagyobb vasarloerejevel, ezt megis hogy tudna megengedni maganak egy 3. vilagbeli polgar? talan ugy , hogy a viszonyok nem is olyan tul rosszak. Nem is beszelve arrol , hogy egy Temesvari, Kolozsvari, Nagyvaradi , Bukaresti vagy akar Jaszvasari atlagember jobban el mint egy Berlini , Parizsi , Madridi vagy akar Budapesti. A roman - magyar viszonyrol meg annyit , hogy kivulallokent latom , hogy a magyarok azok akik provokalnak , egyszoval a romanok sokkal befogadobbak es messze nem olyan rasszistak , mint a magyarok. A tortenelmukrol meg annyit , hogy a Romanok se nem Romaiak , de se nem Albanok. Traian , Romai kiraly volt Dak , aki el akarta foglalni az akkori Daciat az arany es so miatt ...innen jott az a Teoria , hogy a Romaiak es a Romanok kozott valamifele rokonsag lenne , ezert valtozott at Dacia neve is Romaniava , az akkori romanizalas miatt. Egyszoval a Romanok Dakok , akiknek semmi kozuk a Romaiakhoz sem az Albanokhoz.
2016. szept. 5. 03:52
 68/94 anonim válasza:
19%
Azelott mielott meg elkuldenetek az anyukamba , hogy ki vagyok mi vagyok elmondanam , hogy nemet szarmazasu vagyok , aki Romaniaban el ,pontosabban Nagykarolyban , ahol az emberek 80% magyar , ezert beszelem a magyar nyelvet anyanyelvi szinten es tajekoztatnalak benneteket nagy magyarokat , hogy Magyarorszag egyik leggazdagabb varosa nevezetesen Debrecen , Romania legszegenyebb varosaval (Szatmarnemeti) van kb. egy szinten es ezt sajat tapasztalatbol mondom , mivel hogy sokat jarok Magyarorszagra es bizony Romania legszegenyebb varosa ha folytatja a mult evben elkezdett fejlodeset , akkor joval a magyar atlag felett lesz! Es maradjunk annyibban , hogy a Romaniaban a Fizetes-kiadas arany sokkal jobb mint Magyarorszagon. Vegyuk peldaul azt , hogy Romaniaban egy 70 eves oregneni (nagymamam) 500 leibol ami atszamolva kb. olyan 35 ezer forint egesz lezserul meg tud elni , sot 5 honap alatt felre tud tenni 2.500 leit kb. 172 ezer forintot amellett , hogy luxusban el , ezalatt azt ertem ,hogy furdoszoba (ezt azoknak irom , akik azt hiszik , hogy Romania egy 3. vilagbeli putri) , meg veszi maganak a gyogyszereit , telefon , internet es Digi TV. Emellet ha kell neha tesz is egy-egy kezet az amugy eleg jo allapotban levo hazara, akkor azt kell mondanunk, hogy Romania egyaltalan nincs ugy elmaradva , sooot. Es meg ehez jon az is , hogy az utobbi evek gazdasagi novekedesenek koszonhetoen a romanok rendelkeznek Europa legnagyobb vasarloerejevel, ezt megis hogy tudna megengedni maganak egy 3. vilagbeli polgar? talan ugy , hogy a viszonyok nem is olyan tul rosszak. Nem is beszelve arrol , hogy egy Temesvari, Kolozsvari, Nagyvaradi , Bukaresti vagy akar Jaszvasari atlagember jobban el mint egy Berlini , Parizsi , Madridi vagy akar Budapesti. A roman - magyar viszonyrol meg annyit , hogy kivulallokent latom , hogy a magyarok azok akik provokalnak , egyszoval a romanok sokkal befogadobbak es messze nem olyan rasszistak , mint a magyarok. A tortenelmukrol meg annyit , hogy a Romanok se nem Romaiak , de se nem Albanok. Traian , Romai kiraly volt Dak , aki el akarta foglalni az akkori Daciat az arany es so miatt ...innen jott az a Teoria , hogy a Romaiak es a Romanok kozott valamifele rokonsag lenne , ezert valtozott at Dacia neve is Romaniava , az akkori romanizalas miatt. Egyszoval a Romanok Dakok , akiknek semmi kozuk a Romaiakhoz sem az Albanokhoz.
2016. szept. 5. 03:54
 69/94 partizana ***** válasza:
100%
Debrecen nem számít gazdag városnak magyar viszonylatban sem.
2016. szept. 5. 13:32
 70/94 partizana ***** válasza:
73%

" ezalatt azt ertem ,hogy furdoszoba (ezt azoknak irom , akik azt hiszik , hogy Romania egy 3. vilagbeli putri) , meg veszi maganak a gyogyszereit , telefon , internet es Digi TV. Emellet ha kell neha tesz is egy-egy kezet az amugy eleg jo allapotban levo hazara,"

Már most nem azért, de ennyi mindenkinek jut az Uráltól nyugatra nem tudom feltűnt e?

2016. szept. 5. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!