Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki szerint Románia még...

Aki szerint Románia még mindig elmaradott ország az mit szól ehhez a cikkhez?

Figyelt kérdés
[link]

2016. júl. 29. 21:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
100%
Több ríz fogy Bukayresten,mint Budapesten,ezért nagyobb ott a vásárlói piac. :D :D :D
2016. szept. 8. 20:22
 92/94 anonim ***** válasza:
100%

Elmaradottnak továbbra is elmaradott, Kérdező. Ahol gazzal kivert földútra kell autópálya-matricát venni, fa karosszériás Trabant gurul az utcán, kéménye van a busznak, és az út szélén emberkék állnak feltartott táblával, hogy hová szeretnének menni, az minden, csak nem fejlett. Ez a cikk kb. olyasmi, mint amikor a paranormál.hu megírja, hogy látták az Érmelléki Kuglófembert.

"De ha az ÁFA csökkentésnek ilyen gazdaságélénkitő hatása van, akkor minálunk miért nem csökkentik ahelyett, hogy burkoltan folyton emelik?"

Én is ugyanezt kérdezem magamtól, csak pindurkát más hangsúllyal...

"Kár tagadni,Románia lehagyta Magyarországot!Ha tetszik ha nem!Ajánlom,hogy látogassatok el Kolozsvára,Temesvára..."

Megtörtént, onnan meg útközben szedegettem össze a fenti gyöngyszemeket.

Tasnádot miért nem hozod fel, ahol a lakosság 99%-a buckalakó? Bizonyára csak feledékenység :$

"Nem hiába figyelt fel még az U.S.A is a hatalmas gazdasági fejlődésre!"

Aha, ki is nézem, hogy az USA majd pont Csóróföldet fogja a legkívánatosabb európai üzleti partnernak feltüntetni :DDD Ez nem Red Alert 2, aranyapám.

"Érdemes megnézi a Chipses zacskókat amit a Balatonban találsz!"

Az erdélyi erdőségekben tízméterenként tornyosuló szeméthalmokat is érdemes ám nézegetni. Mindegyik után kapok tőled ötven forintot. Na?

Miért van az az érzésem, hogy idén mégiscsak elmegyek a Kanári-szigetekre nyaralni... :$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

"Röviden összefoglalva a szánalmas szó az ami erről hirtelen az eszembe jut."

Akkor csomagolj és zúzzál Csóróföldre a nagy jólétedbe, isten veled.

"Ideje lenne leszokni ezt,hogy a románok a városokat a magyaroktól lopták?Ti veritek itt a szátokat?Ázsia közepéről jöttek ide az öseitek és pusztítottak mint a tatárok!"

Aranyapám, MINDEN nép ezt csinálta anno. A rómaiak, a görögök, a perzsák, a makedónok, az oroszok, a kínaiak, a törökök, az amerikaiak. Az gondolom teljesen rendben volt, de a honfoglalás az már túl sok... :D Mellesleg aranyapám, a magyarok nélkül titeket ötször kiirtottak volna a törökök, Szapolyai mentette meg a seggeteket, csak tudnám minek...

Trollnak is szar vagy. Ment a mínusz neked.

"A németektől is elvettek egy csomó területet de mégsem ragadtak le a 20 században!Ideje lenne felébredni!"

A németektől lófszt se vettek el. Az osztrákok meg konkrétan tőlünk kaptak területet, holott ők kezdték az egész I. világháború cirkuszt. Töriórán oda kellett volna figyelni, nem a Failbookot pöntyörgetni az okosteldzsón.

"Na ilyen joizuen mar nagyon reg rohogtem. Te jo eg! Soha nem valtoztok meg magyarok, soha!!!..."

Ez kölcsönös. Érezd jól magad a brexites Angliában, kis EU-száműzött. Azt sajnálom, Londonban nem te repültél a levegőbe. Te is kaptad a mínuszt.

"Egyszoval a Romanok Dakok , akiknek semmi kozuk a Romaiakhoz sem az Albanokhoz..."

Történelem: elégtelen.

"Utolsó ha annyira zavar minek olvasod el?Nem vagyok cigány,és valóban semmi szügségem nincs a magyar állam pénzére.Költse inkább az oktatásra és az egéségügyre.Vagy talán Magyarországon olyan fejelttet az oktatás,hogy nem is kell rá költeni?"

Egy agyra van "szügséged", kis barátom. Meg egy helyesírási szótárra. Gyere vissza ha már kijártad a 8 általánost. Ide is ment a mínusz.

2017. jún. 16. 02:29
 93/94 anonim ***** válasza:
Utolsóhoz annyi kiigazítást tennék, hogy nem az osztrákok, hanem az Osztrák-Magyar Monarchia kezdte az első világháborút...
2017. jún. 22. 10:52
 94/94 anonim válasza:

Elmondom az én vélemènyemet, mint erdélyben élő magyar.

Elvileg egész Romániában ez a régió a legfejlettebb, legallábbis így tüntetik fel.... De kérdem én, hol is van az a bizonyos fejlettség? SEHOL!

Akárhova megyek, legalább minden 3. Ember csóró, esetleg hajléktalan.

Az emberek sokasága nem kap 70 ezer forintot se! Azt mondják, hogy növelték a minimál bért. Így igaz, növelték, de amennyit növeltek, annyit vonnak le adó formájában. Szóval egy kib.aszás az egész. Egyszerűen k.urva szar itt az élet!

Nincsenek gyógyszerek. Ha egy kissé komolyab betegséged van, bas.zhatod. Maximum a fővárosba találsz megfelelő kezelést, szakértelmet, persze ha van kalcsolatod a megfelelő személyekkel. Több ismerősöm hunyt el nem megfelelő kezelés/hiányzó kezelés, hiányos orvosi tudás miatt. Az utak csapnivalóak, vagy nincsenek. A termékek(pl élelmiszerek) ára növekszik, a fizetés csökken. Aki teheti, elhúzik ebből az országból. A közvetlen környezetem kb 30% a elment ebből a szarfészekből, valami normálisabb országba. És képzeljétek el, a Magyarországi emberek átlagfizetsége itt kánaánnak hangzik.

Egyszóval: Románia megse közelíti Magyarországot. Ha tehetném szivesen elhúznák innen, de sajnos én is a többségbe tartozom, vagyis egy garasom sincs.

2018. máj. 17. 17:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!