Aki szerint Románia még mindig elmaradott ország az mit szól ehhez a cikkhez?
2016. júl. 29. 21:44
51/94 anonim válasza:
Kicsit sok lett a szóismétlés, de hát telóról rosszabb írni. :)
52/94 A kérdező kommentje:
A magyarok történelme van tele a legtöbb hazugsággal és ferdítéssel, romániáé ahhoz képest kis nyúl... Mondok egy példát: Miért van az, hogy nincs két olyan párt se az országban, amelyik egyformán látná 56-ot, vagy a trianont megelőző időszakot? Azért mert csupa hazugok és kizsákmányolók írják a történelmünket. Ha nem éppen a Zs betüsök vannak hatalmon, akkor egy cigány vezér. Így csoda ha nincs is igaz magyar identitásunk, ha még a vezetőink se magyarok?
2016. aug. 19. 10:14
53/94 partizana válasza:
Most hogy jön ide Orbán? :"D
Kérdező költözz el a hazugságból, Bukarest egy kiválóan fejlődő nyugat Európai város szerintem befogadóak szo nyugodtan menj, nekünk sem fogsz hiányozni.
Csak kérlek ha ilyen nagy román vagy, ne adj okot előítéletnek velünk szemben és beszélj románul, az ilyen hülyék amúgy is odavalók, köszi:)
ui. a második mondatom leírása közben nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek e:D
54/94 partizana válasza:
"Amúgy szerintem észre lehetne venni magunkat,mert ha nem vettétek volna észre egész Európa rühel titeket!"
Aha, minket tart cigánynak egész nyugatjuróp :) (minden cigánytól elnézést kérek ezért, nem veletek van a baj hanem a korcs románokkal)
55/94 anonim válasza:
Victor Ponta meg albán származású,akár az összes román. :D Sokan az iráni nyelvet tartják az ősnyelvnek. A "bozgar" irániul annyit jelent,hogy kecskepásztor. A "boz" a hegy, a "gor" a kecske,azaz hegyi kecske. A románokat a történelem a 13.-14. században juhpásztoroknak jegyzi,akik albániából jöttek Havasalföldre. Na mivaaaaan, ki a bozgor?:DDDD
56/94 A kérdező kommentje:
Viszont azt nem értem, hogy akkor mi ez a nagy cigányozás itt magyarországon? Ti jobbosok szerettek cigányozni, zsidózni, de ha a miniszterelnöki székben ül egy, az már teljesen oké? Nem egészen értem ezt a logikát, már ha lehet ezt annak nevezni..?
2016. aug. 19. 13:07
57/94 anonim válasza:
Mert ti azok vagytok. Sosem voltatok rómaiak, egész nyugat rajtatok nevet. Csak bekell írni a Youtubera.hogy "Romanians in UK" Csemegézz!
58/94 A kérdező kommentje:
Én 100%-ban magyar vagyok, ha rámcéloztál.
2016. aug. 19. 13:35
59/94 anonim válasza:
60/94 anonim válasza:
Romániát eredetileg amikor a XIX. században elnevezték akkor a Rumánia nevet kapta, hogy még véletlenül se legyen összetéveszthető a Roman (római) szóval. A szerb nyelvben például a mai napig is Rumunija néven mondják Romániát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!