Aki szerint Románia még mindig elmaradott ország az mit
szól ehhez a cikkhez?
Kínában meg Tajvánon vannak a világ legmagasabb épületei. Akkor biztos ott a legjobb élni, ugye?
2016. aug. 5. 13:06
22/94 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem tiszteletreméltó teljesítmény ez egy olyan országtól, ahol évtizedekig diktatúra volt. Az, hogy a Ceausescu elnyomásból is sikerült nekik ilyen szintre felnőniük, az mindenképpen dícséretes teljesítmény szerintem. Mi meg itt vagyunk a 25 éves állítólagos demokráciánkkal és azóta szinte semmit se tudtunk felmutatni. Vajon miért? Az meg, hogy csak azért szar ország "mer hát trianon" az nagyon semmirekellő érv nekem.
Kijevben is vannak felhőkarcolk,de az ország putri.
2016. aug. 5. 14:34
"Egyébként szerintem tiszteletreméltó teljesítmény ez egy olyan országtól, ahol évtizedekig diktatúra volt. Az, hogy a Ceausescu elnyomásból is sikerült nekik ilyen szintre felnőniük, az mindenképpen dícséretes teljesítmény szerintem. Mi meg itt vagyunk a 25 éves állítólagos demokráciánkkal és azóta szinte semmit se tudtunk felmutatni. Vajon miért? Az meg, hogy csak azért szar ország "mer hát trianon" az nagyon semmirekellő érv nekem."
Románisztán egy nagy sz.r, nagyobb arányú a kivándorlás mint nálunk.
Így neked vannak semmirekellő érveid "mert ott vannak nagy épületek".
Mennyivel jobb lenne már ha a hozzád hasonlóak elkotródnának abba a "jólétbe" innét! :D
2016. aug. 6. 21:47
"Érdekes.. akkor biztos azért épül náluk annyi felhőkarcoló is, mert annyira elmaradott kis vacak hely az a "Románisztán":"
És ezt a enyhén megmosolyogtató érvelést a balliberáltor központban tanítják nektek román-cuclizás gyanánt, vagy a románok? :)
2016. aug. 6. 21:50
Kár tagadni,Románia lehagyta Magyarországot!Ha tetszik ha nem!Ajánlom,hogy látogassatok el Kolozsvára,Temesvára,Brasó-ba,Nagyváradra,Szeben-be,Jászvásárba!Ezekben a városokban lehet látni,hogy napról napra jobb az élet!Míg Magyarországon Budapesten és Debrecenen kivül nem lehet,egy normális európai életszínvonal-hoz hasonló várost találni.Érdemes a turizmust is megnézni.Itt vannak hegyek,folyók,kastélyok,tavak,tenger!Magyarországon még a Balatont se tudják rendbe tartani!Érdemes megnézi a Chipses zacskókat amit a Balatonban találsz!Meg persze a korházakat is,míg Magyarországon tüntetnek az egéségügyi rendszer miatt,Romániába a múlthéten 650.000 orvos és asszisztens fizetését emelték!Sajnálom,hogy sok "nagy" magyarnak elrontottam a kedvét de ez a valódi igaság.Nem hiába figyelt fel még az U.S.A is a hatalmas gazdasági fejlődésre!
2016. aug. 15. 00:49
27/94 A kérdező kommentje:
#26-ös őket nem tudod meggyőzni úgysem. Turul vér folyik az ereikben és lehet, hogy az agyukba is szállt egy kicsit..:D
én tényleg jártam azokon a helyeken, és azt láttam, hogy van egy réteg akiknek jobban megy, és van egy magyarországinál sokkal szélesebb réteg akiknek meg borzasztó nagy a nyomora
2016. aug. 15. 01:12
29/94 A kérdező kommentje:
Amúgy pont az olyan buta emberek húzzák le az országot véleményem szerint, mint az itteni válaszolók nagyobb része. Pont azért, mert az ilyen "nagy" magyar embereknek nincs is igényük semmilyen fejlődésre, mert szerintük már így is olyan tökéletesek és az országuk is, hogy innen már nincs is hová fejlődni és minden ami nem magyar az szhar, főleg ha még trianonban is érintett akkor nagyon az.. Röviden összefoglalva a szánalmas szó az ami erről hirtelen az eszembe jut..
szerintem meg az olyan baller paparsztok akik egész életükben a fotelből fikáztak, és egy keresztbe szalmát nem csinálnának, csak várják a csodát
mostanság ez a szemét kormány még közmunkára is kihesegeti őket
2016. aug. 15. 01:17
Kapcsolódó kérdések: