Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki szerint Románia még...

Aki szerint Románia még mindig elmaradott ország az mit szól ehhez a cikkhez?

Figyelt kérdés
[link]

2016. júl. 29. 21:44
 41/94 partizana ***** válasza:
100%

"A sötétség egyre nagyobb lesz az országban, ez már most érezhető:("

És ez az ilyen inkompetens gyökereknek köszönhető, mint te, pl, ha az összes romániát éltető egyed átköltözne már jobb lenne itt élni:)

2016. aug. 17. 15:47
 42/94 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy úgy bírom azokat az embereket akik fényeznek más országot a sajátjukat meg lehordják mindenféle pöcegödörnek.

Egyébként kedvez kérdező te tettél valamit annak érdekében, hogy a "fejlett" romániánál fejletebbek legyünk? Nem? Akkor nosza...

Mert itt mindenki szájharcos, hogy mit hogyan kéne csinálni de senki a füle botját meg nem mozdítja a kényelmes fotelből.

2016. aug. 17. 17:52
 43/94 anonim ***** válasza:
3%
Ideje lenne leszokni ezt,hogy a románok a városokat a magyaroktól lopták?Ti veritek itt a szátokat?Ázsia közepéről jöttek ide az öseitek és pusztítottak mint a tatárok!Mivel Ázsiából jötettek valakitől nektek is elkellet venni Erdélyt!Ideje lenne gondolkozni,vagy inkább mosátok ki a fejeteket a fürdőkádnyi Balatonban!
2016. aug. 18. 07:00
 44/94 anonim ***** válasza:
91%
Neked meg ideje lenne megtanulnod helyesen magyarul szõröstalpú, ha már idejössz verni a nyáladat! :D
2016. aug. 18. 10:34
 45/94 anonim ***** válasza:
60%
Jah,ti idejöttetek Indiából,gipsy! :D
2016. aug. 18. 13:37
 46/94 anonim ***** válasza:
Na megjöttek a ROMANIAball adminjai :D
2016. aug. 18. 16:10
 47/94 partizana ***** válasza:
100%

"Ideje lenne leszokni ezt,hogy a románok a városokat a magyaroktól lopták?Ti veritek itt a szátokat?Ázsia közepéről jöttek ide az öseitek és pusztítottak mint a tatárok!Mivel Ázsiából jötettek valakitől nektek is elkellet venni Erdélyt!Ideje lenne gondolkozni,vagy inkább mosátok ki a fejeteket a fürdőkádnyi Balatonban!"

Ahaaa és te akkor miért is beszélsz magyarul?

Két verzió van:

-Annyira meg akartad nekünk mondani a tutit, hogy megtanultad (valahogy kétlem)

-Korcs vagy, se nem magyar, se nem román hanem valamiféle ivadék..

2016. aug. 18. 16:15
 48/94 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó,képzeld nem vagyok ivadék!Csak tudod magyarok közt nőttem fel,azért is nem tudok annyira helyesen beszélni!Nem értem mit véditek úgy Orbánisztánt!?Amúgy szerintem észre lehetne venni magunkat,mert ha nem vettétek volna észre egész Európa rühel titeket!Nem is csodálom,mivel annyira begépbzeltek,nacionalisták vagytok,hogy az nem igaz!
2016. aug. 18. 20:34
 49/94 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország sosem tehet róla, hogy köcsögöket kell hurcolnia a hátán.

Mert romániát mindenki szereti????

Mit is mondott Lenin:Románia a történelem prostituáltja.

Hmmm...

Majd ha a Világ észre veszi magát majd mi is!

Mert eddig mindig csak mi voltunk a bűnbakok.

2016. aug. 18. 20:49
 50/94 anonim ***** válasza:
100%

" Utolsó,képzeld nem vagyok ivadék!Csak tudod magyarok közt nőttem fel,azért is nem tudok annyira helyesen beszélni!Nem értem mit véditek úgy Orbánisztánt!?Amúgy szerintem észre lehetne venni magunkat,mert ha nem vettétek volna észre egész Európa rühel titeket!Nem is csodálom,mivel annyira begépbzeltek,nacionalisták vagytok,hogy az nem igaz!"

Benneteket legalább annyira utálnak, ha nem jobban, a beképzeltségeteket, nacionalizmusotokat is lehetne vitatni, mert nálatok állami szinten megy a mesemondós történelemhamisítás. :)

Lehet itt telepofával orbánisztánoznod, attól még románisztán nem lesz különb, amit meg te védesz annyira a degenerált "kollégáddal", pedig európa s.gglyuka valójában!

Minthogy elszörfölnétek már az internet hullámhosszain már egy "hazai" oldalra, aztán istenítek a társaitokkal azt a sz.rkupacot, mint ahogy a kakas pöffeszkedik a szemétdomb tetején, és nem egy "orbánisztáni" oldalon vernétek a nyálatokat a nagy semmire.

Elvégre Magyarországot sem kötelezõ isteníteni, de romániát sem imádnunk! (Ugye mivel nincs is miért.) :)

2016. aug. 18. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!