Mikor jelentik be, hogy visszaállítják a gyest, a nyugdíjat? Lesz családi pótlék emelés? Valaki írjon linket! Egész nap néztük a tv-t, de nem mondott senki semmit!
A felvinek meg a nyelvvizsgának mi köze egymáshoz? Kezdem azt hinni h a kérdés kamu. Ti nem ?
Ennyire tájékozatlan azért senki nem lehet, főleg ,akinek van otthon net hozzáférése.
Ti vagytok a sötétek én csak kérdeztem valamit
Eddig meg nem szavaztam csak most a férjem barátja mindig idejárt.Azt mondta nekünk is lesz majd lehetőségünk!De legközelebb nem fogok hinni neki.
Miért baj hogy azért mert mi is megszavaztuk akkor szerettem volna kapni valamit cserébe?Eddig mindig mindent elvettek.
Újra megkérdezem: EGY NAP ALATT MIRE SZÁMÍTOTTÁL?
Még nem a Fidesz van hatalmon, hahó! És újra elmondom, hogy ne higgy el mindent, mert ez már tényleg nagyon gáz.
22.16:
De nem érted hogy régen is lehetett ingyen tanulni!
Nem hülyeséget mondott.
Azt mondta régen is megcsinálták meg most is.Miért ne hittem volna?
Igen nem értek a számítógéphez akkor mi van.A sogornőm nézte a felvit de azt mondta nem tud pontot számolni mert nincs mit beírni a nyelvhez.A szakmunkás után estin érettségiztem ott nincs nyelvtanulás.
De ti olyan okosak vagytok én meg a hülye.Ugye nagy FIDESZESEk!
Khmm én is estin érettségiztem, és volt nyelvtanulás.
Na jó, én ezt befejeztem, veled nem lehet mit kezdeni, elég gáz, hogy ilyen képességgel megáldott emberek nagy valószínűséggel valahogy csak bekerülnek a felsőoktatásba...
22.23:miért megnyerte.
Nem azt akarom hogy ma adjanak mindent de legalább mondhattak volna valamit.
Egyébként a szomszédaim is várták hogy lesz beszéd.
22.29:nálunk nem volt kötelező csak aki érettségizni akart belőle.
Nekem jó munkám volt csak kérte a főnök az érettségit.Nem volt időm nyelvet tanulni.Ezért nem tanultam.Nem is lett volna időm munka mellett.
Ha konkrétan megígérték, hogy így lesz, és benne van a programjukban is, akkor így is lesz. A GYES vissza lesz állítva, ebben biztos vagyok, de azt nem értem, hogy hogy lehet valaki ennyire türelmetlen?
8 kemény éven vagyunk túl, és a Fidesz nem a 2002-es MSZP kormány, hogy csak azért, mert megválasztották, nekiálljon "hálából" kiszórni a nem létező pénzt is az államkasszából. Könyörgöm, legyetek már kicsit felnőttek!
Azért, mert kismama vagy, az nem jelenti azt, hogy jogosult vagy ingyen képzésre nappalin akkor is, ha még a plusz 50 ponttal sem jutsz be. Valóban nem keseregni kellene, meg kizárólag a még meg sem alakult új kormánytól várni az azonnali csodát, hanem teszem azt, elkezdhetnél nyelvet tanulni, hiszen ha megvan a vizsga, már bent is vagy a főiskolán! (És a diplomához tényleg kelleni fog amúgy is.) Ha konkrétan olyat állítottak, hogy lesz lehetőséged felsőfokú iskolát végezni nappalin, akkor lesz is. De a magam részéről (többszörös Fidesz szavazóként, és szintén kismamaként) nem tartom teljesen korrektnek az eljárást, hogy semmi követelményt ne támasszanak a felvételiző kismamákkal szemben. Rendben, hogy támogatjuk a kismamák képzéseit, na de ne azért szüljön már valaki gyereket, hogy tanulás nélkül is felvegyék az egyetemre!
Ha azt gondolod, hogy egyedül a mindenkori kormány feladata, hogy készen kapj mindent, munka nélkül, akkor nem a megfelelő pártra szavaztál. A kormány még meg sem alakult, de már a markodat tartod. Megkérdezhetem, hogy az előző választásokon kire szavaztatok? Várj, kitalálom...
Ha a Fidesz programjára vagy kíváncsi, parancsolj, már a választások előtt is megvolt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!