Mikor jelentik be, hogy visszaállítják a gyest, a nyugdíjat? Lesz családi pótlék emelés? Valaki írjon linket! Egész nap néztük a tv-t, de nem mondott senki semmit!
Ha ez mind megtörténik, abba az ország belerokkan!
Isten óvjon attól, h megint pénzosztás és eladósodás legyen.
Ezeket csak akkor lehet, ha beindul a gazdaság.
Először a magyar kis-és középvállakozások terheit enyhítsük!
21.09:
Ne szórakozz mi az hogy nem lehet.
EZT IGÉRTÉK!
Azt mondták lesz újra három év apósom is bízik benne hogy idén majd kap plusz pénzt.
Na és arrol is szó volt hogy mint kismama mehetek ingyen főiskolára.
Ezt mind akkor mondták amikor be akarták vezetni az ingatlanadót.Mondták hogy mindent eltörölnek!
Akkor jelentik be, ha felmérték az állapotokat és úgy gondolják, lesz keret, kellő pénz a háttérben. A jelenlegi helyzetben inkább tűnik úgy, hogy szorítani kell az övet, az állami pénztárcát, minthogy osztogassanak belőle.
Türelem, majd minden kiderül.
(Az ígéretek csak ígéretek. Én is megígérhetem, hogy kölcsönadom a barátomnak az új XY CD-t, de rajtam múlik, hogy betartom-e. És nem kötelező kölcsönadnom neki.)
Egyébként hidd el, vissza lesz állítva minden, minden menni fog a normális kerékvágásban rövid időn belül :)
Ezt a főiskola dolgot viszont tényleg nem értem, nálunk is van kismama, aki államilag támogatott képzésen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!