Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor jelentik be, hogy...

Mikor jelentik be, hogy visszaállítják a gyest, a nyugdíjat? Lesz családi pótlék emelés? Valaki írjon linket! Egész nap néztük a tv-t, de nem mondott senki semmit!

Figyelt kérdés
Kismama vagyok,az apósom nyugdíjas.Már nagyon várjuk.
2010. ápr. 12. 21:07
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Nem vagyok sötét.

Azért szavaztunk A FIDESZRE mert megígérték.

Akkor miért baj ha én is elmegyek?Más is megtette pedig nem volt jobb a bizonyítványa az enyémnél.

Nem vagyok buta.Csak ezt a részét nem értem.Még nem voltam főiskolán.

Akkor te is sötét vagy mert még nincs gyereked és nem tudod hogyan kell pelenkázni!

2010. ápr. 12. 21:53
 22/51 A kérdező kommentje:

Egyébként 3,5 lett az érettségi átlagom csak nyelvizsgám nincs.

Úgyhogy nem vagyok buta!

2010. ápr. 12. 21:56
 23/51 anonim ***** válasza:
81%

Ez most vagy kamukérdés, vagy te tényleg ennyire naiv vagy. Édes istenem, én is anya vagyok, de azért képes vagyok annyira követni a politikát, hogy átlássam, hogy az ígéretekből mit tartanak be, és mit nem, meg mi az, amit esetleg betartanak, ha úgy alakul.

Az összes párt ígért olyat, ami miatt lehetne rájuk szavazni, de ne mondd már, hogy te pusztán ezek alapján szavaztál.

A főiskolai tanulmányaidhoz pedig ajánlom, hogy böngészgesd a felvi.hu-t, talán kicsit tájékozottabb lennél.

Ha nem elég a pontod az államihoz, még az 50 plusz ponttal sem, hát akkor így jártál, nem véletlenül van a ponthatár.

Ja, és amúgy az már a naivitás csúcsa, ha valaki egy nappal a választások után már csodákat vár, amikor még jelenleg nem is a Fidesz kormányoz. Ugyanis MÉG nem OV a miniszterelnök. Tudod, be szokták iktatni, stb. :) Ha te felnőtt ember vagy, akkor valószínűleg nem ez volt életed első választása, tudhatnád, hogy ez nem így megy.

2010. ápr. 12. 22:02
 24/51 anonim ***** válasza:
60%
Igaz, hogy nincs gyerekem, de ettől független tudok pelenkázni:D Ebből kiindulva mégsem vagyok buta:D Hát ez nagyon jó:D
2010. ápr. 12. 22:03
 25/51 anonim ***** válasza:
60%
Tényleg jobban kellett volna tanulni, mert 3,5 átlaggal nem sok esélyed van felvételizni. Tudod te hogy megy a felvételi eljárás? Meg ha ennyit nézed a tévét, képben lehetnél, hogy micsoda sz...arban van az ország. Honnan lenne több pénz? Mégis mondd meg honnan?M???? Senki nem tud pénzt gyártani, még OV sem !!! Hogy elhitted, amit a kampányban ígérted, hogy hiszel egy politikusnak, az pedig egyes egyedül a te hibád!!! nem emelések, meg pénzszórás lesz, hanem megszorítások. Erre szükség van. Sajnos.
2010. ápr. 12. 22:04
 26/51 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy miért nem csinálsz nyelvvizsgát? A diplomához úgyis kell. Máris plusz 35 pont, és megvan a maximális plusz pontod, azaz 80 plusz.

Az érettségi átlag meg nem számít, nem az alapján számolják a felvételi pontokat, hanem a két tantárgyból, ha a pontduplázóssal lenne több pontod. Nézz már utána legalább.

2010. ápr. 12. 22:04
 27/51 A kérdező kommentje:

22.20:miért vagyok naiv?

Régen is lehetett menni tanulni ingyen.A sogornőm akkor tanult levelezőn amikor a FIDESZ volt.Ez olyan nagy dolog most?Most is a FIDESZ nyert.

És igen akivel itt beszéltünk azt mondta hogy változni fognak ezek a dolgok.Az aki a kopogtatóért is jött.

Miért nem mondhatják ma?Megnyerték nem?És igen is jól esne ha mondta volna a tv-ben hogy változtatni fognak.

2010. ápr. 12. 22:10
 28/51 A kérdező kommentje:

22.02:Melyik kettőt?

Akkor az összes jegy nem is számit?

2010. ápr. 12. 22:12
 29/51 A kérdező kommentje:
A felvi nekem nem jó mert nincs nyelvizsgám.Ezt is irtam már!
2010. ápr. 12. 22:13
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

És ha nincs nyelvvizsgád, akkor nem tölti be a felvi.hu-t???

Írtam, hogy csinálj, szerezz, diplomát amúgy sem kapsz nélküle.

2010. ápr. 12. 22:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!