Mikor jelentik be, hogy visszaállítják a gyest, a nyugdíjat? Lesz családi pótlék emelés? Valaki írjon linket! Egész nap néztük a tv-t, de nem mondott senki semmit!
21.17:a FIDESZ azt igérte hogy családtámogatás lesz.Egyébként majd levelezőre akarok menni.Ha megszületik a babó.Azért fizetni kell.Már kinéztem.De nem hiszem hogy ebbe kellene belekötnöd.Azt mondták újra lesz ingyen oktatás.A régi helyemre nem mehetek vissza.
A vállalkozók eddig is jól éltek.Sehol nem adnak számlát.A fodrásznál se.Akkor miért őt akarják megint támogatni?
Mi lesz velünk?Az anyósom is felmondását tölti.Az apósom nyugdíjas.
21.21:visszamennék,de nem vesznek vissza.Úgyanis leépítették a munkahelyemet.3 év múlva se lesz.Nem kettő.
Most pontot adnak.50-et.De az kevés a sógornőm is ingyen ment.És igenis mondták hogy újra mehetnek ingyen akik gyesen vannak.
Héj, te kicsit fogalomzavarban élsz. Létezik költségtérítéses és létezi államilag finanszírozott képzés. Te is jelentkezhetsz államilag finanszírozottra én is arra jelentkeztem, van rá lehetőség. Vannak bizonyos szakok, amelyeknél nem indul ilyen képzés, de ez nem a kormánytól függ, az oktatás jelenleg Magyarországon ingyenes, mert van lehetőséged ingyenes képzésre jelentkezni. Akkor nem lenne ingyenes, ha csakis és kizárólag tandíj ellenében tanulhatnál, úgy sokan nem engedhetnék meg maguknak.
Nem belekötni akartam, egyszerűen nem értettelek, de továbbra sem értelek, egyáltalán nem élnek jól a vállalkozók, sorra mennek csődbe.
21.29:Nappalira nem tudok menni a levelezőért meg fizetni kell mert kevés az 50 pont amit adnak még.Mit nem értesz.
De ha nem megyek el tanulni mit csinálok ha nincs már gyes?
"21.29:Nappalira nem tudok menni a levelezőért meg fizetni kell mert kevés az 50 pont amit adnak még.Mit nem értesz."
Mit akarsz??? azért mert gyesen vagy adjanak 200 plusz pontot??? Gondolom az iskolai eredményeid alapján a plusz pontokkal sem éred el az államilag finanszírozott határt... Hát ez had ne a kormány hibája legyen már! többet kellett volna tanulnod, és most "boldog" lehetnél. A lehetőséget megadták a plusz pontokkal, nem az ő hibájuk, hogy így sincs meg a pontod!
21.36:Köszi.az az ALA az mit jelent?
Igazából nincs is kedvem tanulni de muszáj.Itt nincs munka.
Néztem a munkaügyit de nem mehetek mivel kismama vagyok.Jó mi?Meg számítógépkezelői meg eladó van itt amit indíatanak egyébként isAkkor mehetek ha majd nem kapom a gyest.De akkor megint nem tudnék dolgozni.De anyósomat is most tették ki a boltból akkor minek.
Azért néztem hogy most nyáron tudok jelentkezni.Van olyan ami kétéves.Amikor a kicsi ovival végezne mehetnék munkát keresni.Így meg akkor kezdhetem csak a munkaügyit.Ami nem ér semmit.
Igazából azt vártam hogy tegnap nyertek ma biztos mondják hogy akkor visszadnak mindent.
21.37:régen ingyen volt nem kellet plusz pont mert aki kismama volt felvették.A sogornőm is így tanult.Igaz neki nem kell munkahely mert a férje jól keres...
Meg nem is tanulnék ha lenne munka.DE NINCS.Ezt meg már egyszer írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!