1 088 000 birka van ebben az országban?
szavazói alkalmasság?
Hát ez meg mi fán terem?
Csak nem az dönti el, hogy megkérdezik, kire óhajt szavazni?
Ha a válasz nem megfelelő pártra esik, alkalmatlan?
máris kezdődhet a diktatúra.
"Fogjátok fel így a kérdést: Van 1 088 000 magyar választópolgár akinek érdeke fűződött az elmúlt 8 évhez. Akinek nincs hitele, van munkája, nem ijesztette meg az ingatlanadó lehetséges bevezetése, nem gázzal fűt, nem kell a gyermekei iskoláztatása és jövője miatt aggódni és boldogan töltötte életét eddig."
Nálam a gázzal fűtésen kívül a többi szó szerint igaz. És rohadtul rühellem a ballib pártokat és a hozzáállásukat.
Elég nagy hülyeségeket írtál a bevezetőben.
DE igen ha innen nézzük többen vagyunk mint 800ezer jobbikos birka
14.21-nek
Szavazói alkalmasság azon a fán terem, amelyiken a józan ész is. Ha egy helyen él 9 professzor és tíz agyhalott, akkor a tíz agyhalott dönt.
Nem normális dolog az,hogy boldog, boldogtalan szavazhat,függetlenül attól,hogy mennyi esze van,mert ennek az eredményeként kapott 19,3 %-ot az az MSZP is, amelyiknek egy db szavazat nem járna.
Utolsó: nem tartom magam elmeháborodottnak, és a környezetem sem.
Sőt vannak Jobbikos ismerőseim és ők sem tartanak annak!
Ja, azt elfelejtettem mondani nekik, hogy MSZPre szavaztam.
17.16
És miért szavaztál az MSZP-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!