1 088 000 birka van ebben az országban?
Figyelt kérdés
Számomra felfoghatatlan! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mélységesen elszomorít, hogy ennyien szavaztak az MSZP-re. Több mint egy millió ember... hihetetlen. Ha ezek kiállnának és azt mondanák hogy: "Rohadt szemét választok, dögöljetek meg mind, hazudunk nektek és lopjuk a pénzeteket ti kis szaralakok" akkor is lenne aki rájuk szavaz? Komolyan... egymillió ember. Azoknak jó volt az elmúlt 8 év? Tetszik nekik hogy a Szent Korona és a nemzeti kincsek zálogosítva vannak? (Drazsé elvtársnak hála), tetszik nekik hogy a szakadék szélén van a gazdaság? Gondoljatok bele, Obama zálogosítaná a Fehér Házat és a Függetlenségi Nyilatkozatot. Másnap 1 millió dühös amerikai a földdel tenné egyenlővé a Fehér Házat és Obamát ízekre szednék... Itthon meg mi van? Őrület komolyan.2010. ápr. 12. 10:26
1/79 anonim válasza:
engem meg az döbbent meg hogy sokan ezen képesek lovagolni.
2/79 anonim válasza:
Ha sokaknak szar is volt a 8 év, vannak akik jól jártak, ezt ne felejtsd el! Csak nem mi... :)
3/79 A kérdező kommentje:
Nincs igazam?
2010. ápr. 12. 10:29
4/79 anonim válasza:
Ehhez a szavazatokhoz még csaltak is az mszp, mert különben sokkal kevesebb szavazatuk lenne.
Nem érték volna el a 15%-ot és a Jobbik is megelőzte volna őket.
5/79 anonim válasza:
öööö... te miről beszélsz? Milyen zálog? Mi van a Fehér Házzal?
6/79 anonim válasza:
igen, én is soknak tartom még a 19%-ot is a történtek után. de úgy tűnik sok ember van, akik feltétlenül támogatják őket. csak azt nem tudom még kik takarják ezt az elkötelezett réteget? vagy lehet, hogy nem is behatárolható?
7/79 anonim válasza:
Én is ezen akadtam fenn a legjobban. 20% az azt jelenti hogy 5 emberből 1 rájuk szavazott. Ez nagyon durva arány. 1-2 értelmi fogyatékosról el tudom képzelni hogy mondjuk "csakazértis" rájuk szavaz, mert annyira utálja Orbánt vagy Vona Gábort, meg a magyar gárdát például, és hogy kibasszon velük, meg volt pár cigány akiknek állítólag 5000 forintért megvették a szavazatukat vagy mi volt, nade azért milliárdjaik nem hiszem hogy voltak erre a célra.
8/79 anonim válasza:
amúgy ha nem szállítják a romákat és nem fizetik le őket akkor lehet hogy megelőzi őket a jobbik
de így is semmi jelentőségük nem lesz mint ellenzék
9/79 anonim válasza:
Törődj bele, ez a demokrácia. Arra szavaznak, amire akarnak. És inkább szavaznak arra, aki már leszerepelt, mint arra, aki a gyűlöletet hirdeti és rombolásban vesz részt.
10/79 A kérdező kommentje:
"öööö... te miről beszélsz? Milyen zálog? Mi van a Fehér Házzal?"
Kedves barátom hogy értsed. Draskovics elvtárs zálogba adta a nemzeti vagyont, hogy vihetnek mindent, ha nem tudjuk visszafizetni. De ez már 1-2 éve volt. Az amcsi példát arra értettem, hogyha az amerikai elnök ilyet csinálna, elevenen felkoncolnák... érted?
2010. ápr. 12. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!