1 088 000 birka van ebben az országban?
Szocik! Ha kiállna Mesterházy és azt mondaná:
"Rohadt szemét választók, dögöljetek meg mind, hazudunk nektek és lopjuk a pénzeteket ti kis szaralakok"
Akkor is rájuk szavaznátok?
"És inkább szavaznak arra, aki már leszerepelt, mint arra, aki a gyűlöletet hirdeti és rombolásban vesz részt."
ez aztán meg is látszik a szocik eredményén :D
az mszp nagy párt volt és nem ma kezdte ne felejtsd
a Jobbik meg ma kezdte még is csak 2 mandátummal maradtak el
az mszp már nem fog megerősödni erről a fidesz gondoskodni fog
szerintem
higgadtan kellene átgondolni, hogy miért.
A jobbik előretörése következmény, válasz a túlzott, helytelen liberalizmusra.
Részemről azért, - bár nem vagyok birka - mert a szélsőség nem vezet jóra. Az indulat sem.
Az Mszp bukása pedig a korrupt ügyekre vezethető vissza. Kissé sarkosan, de nagyvonalakban.
Ott sem gazember mindenki, ahogy azt gondolom, a többinél sem.
Nagyobb figyelem szükséges, és a zűrös ügyek azonnali leleplezése, ellenlépések.
Vissza fogjuk sírni még az elmúlt 8 évet....
nem vagyok mszp-s,viszont elvakult sem.
Íme a válasz:
"A Jobbik a munkanélküli fiatal férfiak, az MSZP a jobbmódú nyugdíjasok, a Fidesz a községi, alacsonyan képzett, templomba járó nők pártja, az LMP városi, dolgozó fiatal férfiak között erős."
Szóval csak nyugi. Ha az MSZP nem kapja össze magát, és nem tud új embereket megszólítani, a törzsgárdája rövidesen egyszerűen kihal, ők pedig eltűnnek a süllyesztőben.
Amúgy érdemes megnézni a választók foglalkoztatottság és iskolázottság szerinti megoszlását, különös tekintettel a Jobbikra.
hidd el a fidesz hogy bizonyítsa az igazát előszed 1-2 Zushlágot a szekrényből
szerintem megpecsételik az mszp sorsát
vagy lesz egy új baloldali párt vagy nem lesz baloldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!