Mi a véleményetek errő a pedagógus sztrájkról politikailag?
Ez az öt perces izé meg a big hype. Csak egy gimnazista vagyok, szeretnék véleményeket megérteni, hogy ez miben függ össze a politikával.
Gondolom sok válasz fog nekem, meg egymásnak is jönni, de megkérhetnélek titeket, hogy egymást ne k.anyázzátok a politikai nézetei miatt, mert rohadtul nem érdekel a soha véget nem érő vitátok? Köszi:)
# 30/30 Időpont ma 05:31
"Én nem tudom, hogy miért lenne a Balog vagy a Palkovics inkompetens. Gondolom, mert nem csinálja pontosan azt és úgy, ahogy a tanárok elgondolják."
És rosszul gondolod.
"Azt pedig kifejezetten túlzásnak tartom, hogy szülőket el is lehet hanyagolni. Nem a legnemtörődömebb szülőket kell általánosnak tekinteni, igenis sokan törődnek a gyerekeik nevelésével-oktatásával, de vannak, akik a helyzetből adódóan épp a gyerekeik érdekében nem szólnak, hanem más és más iskolákkal próbálkoznak."
A gittegyletek (amiket "tárgyalni" hívott az elQrmány a tanárok ellen) nevetségesek. Pár éve még 3 tantárgyas érettségit akartak, most meg ugyanazt szajkózzák mint te, hogy béremelést akarnak, meg kormányellenes uszítás áldozatai. Még szép, hogy ilyenekkel nem akar tárgyalni senki.
"Csak a különleges helyzetben lévő szülők mernek szólni, mert tartanak a helyi tanárok retorziójától. Mint ahogy a tanárok ellen nem mer szólni egyetlen átlagos gyerek sem."
Jézusom, te jártál már középiskola környékén? :-D Konkrétan a tanárt elküldi a búsba, gond nélkül. És akkor még nem mer szólni :-D
"És még erre akarnak plusz hatalmat adni a tanároknak. Baj. Ez nem is politika, egyszerű pszichológia."
Ja, hatalmat adni :-D Na, én most fejeztem be. Igen, mert az, hogy ne szar könyvet kelljen vennie a gyereknek, az hatalom. Ennyi ésszel szabadlábon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!