A Fidesz-ellenesek miért tagadják le, hogy ők bizony leginkább balliberálisok?
Például ha valaki az ország minden problémájáért a Fideszt okolja és valaki azt mondja rá, hogy balliberális akkor mindig tagadja de valahogy mindig kiderül róla, hogy Együtt-Pm szimpatizáns, DK-s, liberális stb.
Jó példa erre a "pedagógus" tüntetés ami teljesen egyértelműen egy balliberális tüntetés volt, könnyen észrevehető ez a tüntetők követelésein, megnyilvánulásain is.
Akik a jelenlegi kormányt teszik felelőssé az ország helyzete miatt azok miért tagadják, hogy baloldaliak, liberálisok?
Ismét egy 8 bites fénylény, akinek fingja sincs a tanársztrájk lényegéről. A hozzád hasonló zsenik fejében gondolom a következő kép él: "tüntetnek mer péz kő nekik de dógozni meg nem akarnak". Imádom, hogy az agyatlan prolik minden sztrájkba azt hallucinálják bele, hogy az egész biztos azért van, mert a lusta dögök nem akarnak dolgozni és ez csak egy ürügy arra, hogy ne kelljen ma se bemenni dolgozni. Hogy mi is a gond az oktatási rendszerrel azt most had ne kelljen leírnom, mert egyrészt sokat kéne gépelnek és tudom, hogy az ittenieknek már a kétszeresen összetett mondatok értelmezése is nehéz, másrészt meg hiába írnám le, úgyse fognád azaz fognák fel, mert, mint azt fentebb említettem, a ti fejetekben lévő "lusta dögök sztrájkolnak csak" asszociáción nem igazán tudok változtatni.
Az ugye megvan, hogy a Jobbik rühelli a Fideszt (talán még jobban, mint a komplett baloldal), a Jobbik meg nem épp balliberális párt.
Igen. Az, hogy leléptem Magyarországról, leginkább nálam is annak köszönhető, hogy apám is ilyen "nem akasz doúgodzni büdöskülyökk!!!" mentalitás volt és még rengetegen a környezetemben.
Szerintem még mindig ilyen a fater, nem tudom. Nem igazán tartom vele a kapcsolatot, hála az égnek.
Szánalmas az a primitívség, ami otthon megy.
Rosszabbak. A Kádár-rendszerben én például egyszer sem hallottam, hogy "mindenki annyit ér, amennyije van."
Ilyet egy kommunista nem mond.
Ezek leginkább feudalisták.
Talán azért Kérdező, mert az ellenzék nem csak baloldalból áll. Erre nem gondoltál? Hűha!
Egyébként meg nevezd annak, aminek akarod. Kit érdekel? Ha ballibek, akkor azok, de 2018-ban majd leváltják a mostani garnitúrát szépen, oszt jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!