A balliberálisok Kovács Ákos után most már Pataki Attilát is gyalázzák, amiért kinyilvánította véleményét?
Pataki Attila nem fogalmazott meg totális kormánykritikát. Pataki Attila egy rossz ember. (legalábbis "nemislétezikolyanhogyballib" emberek szerint)
Úgy tűnik ebben az országban tilos máshogy gondolni valamit, mint a "nem ballibek".
De amúgy szabad. Ha például te vagy az Orbán fejet odébb rúgó, himnuszgyalázó, Dopeman. Akkor akár azt is mondhatod, hogy "minden nő k***nak születt".
Én is kinyilvánítom a véleményemet: Pataki egy elmebeteg bunkó.
Minden jóérzésű embernek felfordul a gyomra ettől a szövegtől politikai hovatartozástól függetlenül.
Pataky Attilának és Ákosnak igaza van, ezért van a nagy károgás.
mint tudjuk a libsik akkor kárognak a leginkább, ha mélyrehatol a kés az elméjükben, az IGAZSÁG kése!
8:
Akkor bocsánatot kellett volna kérnie, és helyre igazítania, amit mondott. Nem tette. Tehát vagy komolyan gondolta, vagy a szokásos fideszes "erkölcs". Döntsd el, melyik a rosszabb.
Pataki meg elmebeteg. Azt állítja elrabolták az ufók, miközben próbál politikusi se.ggeket nyalni, de a politikusoknak is ciki. Nem értem miért véded. Attól, hogy ugyanazon politikai oldalon vagy valakivel, fel kellene fognod, hogy lehet még az illető hülye. A zenéjét én is szerettem, csak mondjuk manapság nem tud úgy fellépni, hogy nem csontrészeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!