A balliberálisok Kovács Ákos után most már Pataki Attilát is gyalázzák, amiért kinyilvánította véleményét?
Egy zenésznek/művésznek minek kell politikai dolgokat feszegetnie?
És ha már feszeget, akkor mit csodálkozik rajta, hogy megosztja az embereket?
A művésznek nem az a dolga, hogy állást foglaljon politikai téren. Szerintem egy művelt, jó érzésű ember számára ez inkább visszataszító, függetlenül attól, hogy melyik oldalon áll.
Én pl totál nagyot csalódnék abban a zenészben, akit szeretek a zenéje miatt, ha politikai kinyilatkozást tenne...még akkor is, ha a nekem szimpatikus párt oldalán tenné,,,akkor is nagyot csalódnék!
Aranyér.
Csak felhoztam, enélkül nem lehet róla beszélni.
"És ha már feszeget, akkor mit csodálkozik rajta, hogy megosztja az embereket? "
Amikor Koncsita Wurst-ot kellett értékelni, akkor bezzeg szigorúan nem szabadott a szakálla alapján megítélni...
"Amikor Koncsita Wurst-ot kellett értékelni, akkor bezzeg szigorúan nem szabadott a szakálla alapján megítélni..."
Itt se pataky szakálla alapján ítélkeztek ha jól tudom.
20.42
de te azért megítélted rendesen, nem? :)
Hogy jutott eszedben egy egy hónapos hírről kérdést kiírnod?
Mennyi ész kell ahhoz, hogy a neked nem tetsző véleményt elintézd egy csuklóból nyomott "ballibsizéssel"?
Az nem tűnt fel, hogy Pataky "véleménye" maga a tömény gyalázás és fröcsögés?
Neki ezt lehet, de az erre adott reakciók az ördögtől valók?
# 19/19 Időpont ma 20:54
Megszokhattad volna már a fityiszes kettős mércét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!