Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pedagógus tüntetés? Pukli...

Pedagógus tüntetés? Pukli István túl messzire ment?

Figyelt kérdés

Én abszolút elítélendőnek és cikinek tartom azt, hogy egy "ócska kis pedagógus" arra SZÓLÍTJA FEL egy ország államfőjét és egy ország miniszterelnökét, hogy kérjen bocsánatot tőlük... ! Az, hogy nem ért egyet valaki és az, hogy sztrájkol szíve joga, de azért az, hogy országunk első emberének --legyen az bár szimpatikus valakinek vagy sem-- igenis kijár a tisztelet míg betölti az adott pozíciót.

Ha Angliában a takarítók szövetsége a túl híg tisztítószerek miatt sztrájkba kezd, és azt követelik, hogy mosson fel II. Erzsébet ezzel a híg tisztítószerrel, vajon II. Erzsébet ugrik, és fel fog sikálni mindent? Én megalázónak tartom, ahogyan kioktató stílusban üzenget a miniszterelnöknek és a köztársasági elnöknek egy pitiáner kis pedagógus. És most teljesen függetlenül attól, hogy igaza van vagy sem, az már egy más kérdés, és azt a kérdést én most el is kerülném. Nekem visszataszító, hogy pedagógusként ennyire nem képes látni a helyét és a rangját egy társadalmon belül valaki, és ennyire tiszteletlen azzal akinek igenis szerintem kijár a tisztelet rangjánál fogva.

2016. márc. 18. 06:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

"Az, hogy nem ért egyet valaki és az, hogy sztrájkol szíve joga, de azért az, hogy országunk első emberének --legyen az bár szimpatikus valakinek vagy sem-- igenis kijár a tisztelet míg betölti az adott pozíciót."

De gondolom csak 2010 óta, igaz?

2016. márc. 18. 06:32
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

"Ha Angliában a takarítók szövetsége a túl híg tisztítószerek miatt sztrájkba kezd, és azt követelik, hogy mosson fel II. Erzsébet ezzel a híg tisztítószerrel, vajon II. Erzsébet ugrik, és fel fog sikálni mindent?"

1, Orbán nem király, így semmi köze II. Erzsébet pozíciójához.

2, Pukli nem a tanárok iránti bocsánatkérésre szólította fel Orbánt, hanem arra, hogy az országtól kérjen bocsánatot a 6 év fosztogatásért.

2016. márc. 18. 06:34
 3/15 anonim ***** válasza:
12%
Na itt látszik, hogy Pukli mekkora idióta. Ez az egész lerohasztás egy hosszú folyamat eredménye, nem 2010-ben kezdődött el, hanem előbb. Ha már ilyen hülyeségeket beszél, akkor minden valamikori politikusnak bocsánatot kéne kérnie, mivel vastagon benne voltak ők is a dolgokban, nem csak az Orbánék. Jaaa, hogy az ellenzékieket nem szabad cseszegetni, mert most mögötte állnak? "Hiteles" a csávó. Majd egy bocsánattal megoldódik minden, meg erről eleve tudni lehet, hogy nem fog megtörténni. Meg kormánydöntés kockás ingben...hihetetlen.
2016. márc. 18. 06:54
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem a tanároknak is kijár a tisztelet. Nem csak az ország első emberének.

Neked se jár ezek szerint, mert nem vagy Orbán Viktor?

2016. márc. 18. 07:25
 5/15 anonim ***** válasza:
6%
mivel 2008ig ifjúkommunista mszp-s volt, ezért jó hogy nem játssza be, hogy szidja az ellenzéket
2016. márc. 18. 07:29
 6/15 Tepee ***** válasza:
88%

"ócska kis pedagógus" - ha így gondolod, akkor butuljon el a gyereked, tanítsák a hülyék? A tényleg "ócskák"? Akik nem tudnak gondolkodni? Vannak olyanok is, inkább nyelnek, minthogy kiálljanak az igazukért.

Egy takarító hány évig járt egyetemre? És egy tanár? Ja, hogy pont annyi ideig, mint Orbán Viktor? Ha egy "ócska kis gerincsebész" szólalt volna fel a tüntetésen, hogy alacsony a fizetése, akkor azzal egyetértenél vagy nem? Ha igen, akkor a pedagógust miért nézed le? Miért hasonlítod egy takarítóhoz?

Az, hogy nálunk semmibe sem veszik őket, na ez a probléma. Nem csak a kormány, ezek szerint a lakosság (egy része) is. És igen is joga van egy állampolgárnak elvárni dolgokat a miniszterelnöktől, főleg, ha azt felruházták politikai hatalommal a tüntetők, éppúgy, mint Orbánt a szavazók. Az, hogy az ország 25%-a megszavazta egyszer, mert az emberek 60%-a lusta elmenni, nem érdekli, vagy "nincs kire szavazni",az egy dolog. Egy másik, hogy MOST probléma van, és emberek tízezrei aktívan, százezrei passzívan (pl én) támogatják a pedagógusok véleményét. Minket képviseltek, a mi érdekünkben szólaltak fel, a mi nevünkben követeltek bocsánatkérést. Egy miniszterelnöknek egyébként is alázattal kell viselnie hivatalát, azzal, hogy "ez egy vicc" csak még jobban bebizonyítja, hogy ő egy játékot játszik, és nem érdeklik a következmények.

Orbán Viktor kit képviselt a lenézéssel? Téged? Aki ugyanúgy megveti a "pitiáner kis" 6 év egyetemet végzett pedagógusokat, mint te? Vagy a többi, hozzád hasonló embert?

2016. márc. 18. 07:30
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki fikázza itt a Puklit, pedig csak az oktatásban akar rendet. Bezzeg a 4 napos volán sztrájk az rendben van, mert ők csak több pénzt akarnak.
2016. márc. 18. 08:31
 8/15 anonim ***** válasza:

Az elmúlt hetekben újra gyereknek érzem magam, köszönhetően a kis Pukli-Pumuklinak.

Mindenki emlékszik a pimasz rajzolt manóra.

https://www.youtube.com/watch?v=Xg6w4oTDJMY

2016. márc. 18. 11:58
 9/15 anonim ***** válasza:

Egyrészt, ezzel a fajta sztrájkkal (egy órás tanításfelfüggesztés, majd egyre több, ha a kormány nem enged), csak és kizárólag a diákokkal basznak ki! Pedig mi is a jelszavuk a tüntető tanároknak? "Tanítanék! A diákok jövője a tét!" Most akkor hogy is van ez? Mert ezzel újfent csak önmagukat hazudtolják meg... ráadásul világossá tették, hogy már egyáltalán nem a diákok érdekeiről szól ez az egész, hanem a kicsinyes követeléseikről, és ehhez gusztustalan módon felhasználják a diákokat!

Másrészt...

Miért is kéne Orbán Viktornak bocsánatot kérnie? Mert nem záratta be azt a több 100 iskolát, amelyek a csőd szélén álltak még 2010-ben, annak köszönhetően, hogy az önkormányzatok 3000 milliárdos adósságot halmoztak fel, melynek 2/3-a az oktatási intézmények fenntartásából keletkezett? Ehhez képest a Klik 17 milliója lóf*asz. Azért kérjen bocsánatot, mert azáltal, hogy nem zárták be ezeket az iskolákat, nem raktak utcára többezer pedagógust? Azért kérjen bocsánatot, mert 2010 előtt senkinek nem jutott eszébe, hogy a pedagógusok bérét emelje, ő pedig megtette?

Nekem nem tisztem védeni Orbánt, de azt elvárnám az emberektől hogy gondolkozzanak is kicsit és ne csak a rosszat lássák. Én is látom, hogy Orbánék sok szar dolgot csinálnak, meg napról napra hallani gyomorforgató történéseket, meg mutyizásokat meg stb... de azért az érdemeit ne vegyük már el! A rendszerváltás óta a legmeghatározóbb magyar politikus, aki 1990 óta a legtöbbet tette ezért az országért! Aki egy kicsit is ért a gazdasághoz az is belátja, hogy jelenleg ő a legalkalmasabb a miniszterelnöki pozícióra

De mind1 mit beszélek, lefogadom, hogy most jön pár jóember, és megvádol, hogy fizetett Fidesz- és orbán-bérenc vagyok :DDDDD

2016. márc. 18. 17:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, ha mindenki nekifog sztrájkolni akkor ebbe az országba olyan semmirekellő munkakerülő emberek lesznek mint Görögországban. Ócska kis pedagógust pedig nem kell senkinek magára venni, jól tudjátok, hogy úgy értettem, hogy a pedagógus azért csak nem az ország első embere, még akkor se ha a saját tanítványai között sem tudják sokan a tiszteletet kivívni. Na persze, majd elfelejtettem, ez is a kormány oktatáspolitikájának kudarca, hogy olyan a gyerek az iskolában milyen... Pukli szerintem egy hülye! Miért is nem tanít inkább ordibálás helyett jómodort a kollégáknak.
2016. márc. 18. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!