Mekkora 'Pukli' a mostani pedagógus tüntetés Orbán Viktor 'sípcsontján'?
Ez nem pukli, ez egy vicc.
Fizetésemelés, kevesebb óra, státusz halmozás, erről szól az egész.
Pukli??? Az a fazon egy kész röhej! A nyilatkozatai szánalmasak. Ha ilyen bátran nyilatkozgat, akkor a végén Lázár János előveszi azt, hogy ha a 140 ezer pedagógus felét elküldenénk egyik napról a másikra, akkor az oktatás színvonala ugyanolyan maradna. Ugyanolyan pocsék.
Igazából szerintem már feleslegesen tüntetnek... Ráadásul a tanárok mindig is állom világban éltek. Jaj istenem, bent kell maradni négyig az iskolában... Hát sajnos, kedves pedagógusok minden munkahelyen nyolc óra a munkanap... Vagy ez talán azért fáj nektek, mert így nem tudtok feketén, számla nélkül órát adni??? Más meg ugye dolgozzon rátok és töltse fel az államkasszát! Léhűtő banda!
Mindezek mellett van sok értelmes felvetése is a pedagógusoknak, a teljesség igénye nélkül néhány:
- a munkáltatói jogok nélkül nem lehet egy szervezetet pl egy iskolát vezetni
- f*******szság, hogy egy iskola nem gazdálkodhat saját költségvetésből, mindent a KLIK-től kell igányelnie
- szabad tankönyvválasztás
- NAT mérete
- állam és pedagógusok viszonya (függetlenül attól, hogy én mit gondolok róluk, azért a tanárok mégis csak gondolkodó emberek és nem csinovnyikok, meg íródeákok, NEM KÉNE a KLIK adminisztrátoraivá zülleszteni őket)
stb.
Összefoglalva: Pukli egy vicc. Ha így folytatja, akkor Fogarasi Árpádhoz hasonló mém lesz belőle, akin az internet népe röhög.
Pedagógustűntetés: vannak jogos és értelmes követelések, amiket meg kell oldania a kormánynak. De azért a magas lóról le kéne szállni. Én se mondhatom meg ki legyen a cégem tulajdonosa, akkor a drágalátos pedagógusok, mért akarják megmondani ki legyen az iskola fenntartó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!