Miért erölteti a baloldal a tobbkulcsot?
" az hogy 2002 utan az eva-t miert b€&@tak szet "
Igazan nem akarlak elkeseriteni, de az EVA-t 2003-ban vezettek be. Elotte nem volt.
# 10/11 Időpont ma 08:44
Ugyanezzel az indokkal akkor töröljenek el minden adót és járulékot, mert az is csak az elcsalására biztat. :-)
"Nekem inkabb ugy tunik hogy a balos elvonos visszaosztos rendszer bukott meg."
Nekem meg úgy tűnik, hogy mindenki a bukott, többkulcsos adórendszert használó országokba igyekszik és nem igazán akar ittmaradi a csodálatos fejlettségben.
Azért mert a nagyobb keresetűek több adót fizetnek, mert elbírják, a szegények meg kevesebbet. Mert a szegényebbnek a kisebb mértékű adó jelenthet ugyanakkora megterhelést, mint egy gazdagnak a nagyobb mértékű.
Nem tudom ezen mit nem lehet évek óta érteni.
# 16/16 Időpont ma 09:29
Veled vitáztam már párszor szerintem. Irreleváns a véleményed arról, hogy én mennyire értek hozzá. matelcsinél és nálad biztosan jobban.
Mondjuk azért, mert ami kisesik a gazdagoktól, azt a szegényeken hajtják be?
Nem is értem, hogy miért nem lesznek gazdagabbak a szegények, ha többet veszünk el tőlük. Szerinted miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!