Szerintetek a mostani Fidesz vagy az akkori baloldal, amikor hatalmon volt. Melyik a korruptabb?
Értelmetlen összehasonlítás!
Mindkettő a globális pénzügyi pénzügyi háttérhatalmakat szolgálja és kizsákmányolják a hazánkat, átjátsszák külföldi kezekbe a javainkat.
Támogatják a liberális rombolásokat: a kissebségek jogait helyezik előtérba az ősi magyar földön éd hiába játssza Fidesz a nagy hazafit ugyanúgy semmi különbség nincs közte és Gyursányék között!
É
Egyértelműen a FIDESZ a legkorruptabb!
Hiába mutogattok Gyurcsótányra!
Csak követni kell a Fideszfigyelőt a facebook-on!
Ott sok mindent megtudtok a Fideszről, amit soha nem említenek a közmédiában!
Fidesz szimpatizáns voltam, de már megundorodtam Orbánéktól!
Ahha, tudnál Baloldali korrupciós dolgokat említeni? :D
Mert biztos, hogy van, nem vitatom, aláírom, de hogy a FIDESZ számlájára milliónyi ügy van, az már egész biztos!
Szóval a FIDESZ, Baloldal egy kutya, az biztos, de a FIDESZ a legmocskosabb, legundorítóbb párt!
érdekes módon a közmédia hallgat a migrációs ügyről a hírekben, csak azt nem értem, hogy ennek ellenére miért kell a sületlen, agymosó propaganda reklámot nyomatni a migrációs kvótáról, amikor még kuss van róla?
Honnan van pénze a Fidesznek a reklámokra?
Még nincs kampány, nincs választás, de ennek ellenére akkor is nyomatják a hülye reklámjukat!
Azt sem hiszem el, hogy minden olyan jó itt ebben az országban!
Ha jól működnének a magyar reformok, akkor miért kell hirdetni félóránként???
Ezt tapasztalnunk kéne saját szemünkkel!
Vannak olyan agymosott, hülye Fidesz szimpatizáns, aki a rezsicsökkentésen kívül nem tudja, miért jó a Fidesz.
És amikor kérdezik az illetőtől, hogy ezt megtapasztalta-e saját bőrén, akkor az a válasz jön, hogy "Ha a Fidesz azt mondta, akkor valóban így van!"
https://www.youtube.com/watch?v=M0GRAhWAIM8
Itt a bizonyíték, mennyi zombi lett a kormányváltás óta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!