A baloldali/liberális EU pártiak csak Orbán meg a jobboldal miatt akarnak "központosított" EU-t?
Személy szerint, nem vagyok Fidesz, Jobbik szavazó.Mindkettőnek vannak szimpatikus tervei, ötletei.De, nem szavaznék rájuk.Viszont, ideológiailag tetszenek.
Ahogy észrevettem, a baloldali meg liberális emberek azért akarnak központosított EU-t, hogy belehessen vezetni az egynemű házasságot , genderizmust.Illetve, az újabb,de igazából klasszikus ínyencfalatot, a migránsok betelepítését, sok új mecset építését, afrikaiakat....stb
Illetve, hogy a kisebbségeknek annyi joga legyen, mint régen egy szovjet kiképzőtisztnek.
Ezzel elérnék az áhított "nyitott társadalmat".
Ami inkább abszurd, és társadalomnak sem nevezhető, egy katyvasz, egy semmi.
A migránskérdés kapcsán hallom, hogy "a kelet-európai jobboldal meghekkeli az EU-t, nincs megegyezés, ezért központosítani kell"
Ja, hogy erőszakolni akarunk?Akkor miben különbözne az EU a Szovjetuniótól?
A jobboldaliak többség, én is, csak azért nézzük el az EU hülyeségeit, mert ad pénz fejlesztésekre.Sok dolog épül belőle.
Az aranytojást tojó tyúkot, ameddig tud tojni, nem vágjuk le.De, már elveszíti a tojóképességét, akkor mehet a levesbe.
Úgy tudom, jó pár év múlva nem járnak majd EU támogatások.Azután teljesen feleslegessé válik az EU tagság.
A schengeni egyezménnyel meg egy szabadkereskedelmi megállapodással könnyen elintézhető a vámmentesség, illetve emberke, áruk szabad mozgása.
Én mindig nagyra becsültem Orbánt.
A gyerekkori osztálytársai is így éreztek iránta.
Olyannyira, hogy rendszeresen megajándékozták kolbásszal.
A baloldali liberális pártoknak mindegy, csak minél jobban alátegyenek a magyaroknak.
Ezt azthiszem 8 éven keresztül láthattuk, tapasztalhattuk.
Gyurcsány komolyan gondolja, hogy ha az EU idejön, őt teszik meg vezetőnek.
De szerintem az EU sem annyira hülye.
"Én mindig nagyra becsültem Orbánt.
A gyerekkori osztálytársai is így éreztek iránta.
Olyannyira, hogy rendszeresen megajándékozták kolbásszal."
Ezt csak trollkodásnak szántam de úgy látszik volt aki komolyan vette.
"-senkit ne zavarjon, hogy Csehország és Szlovákia évek óta baloldali vezetésű, valamint a kvóták elutasításakor Romániában is baloldali kormány volt :)"
Ott viszont a "baloldal" nem egészen azt jelenti mint nálunk pl.
# 7/9 Időpont ma 20:33
Most meglepődsz, hogy hazudik egy fideszhívő? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!