Miért van az hogy a baloldal kezében hatalmas fegyver van (index,444) mégsem használják ki, sőt rontanak helyzetükön?
index és 444
Háháháháháháhá!
Ezek nem híroldalak, ezek bulvár oldalak.
A menekült védelem a baloldalnak is érdeke, hiszen kormány ellenes. Ennyi.
A 444 és az Index elvben pártfüggetlen. Nem gyűjtenek szavazókat egyik pártnak sem. Az Index nem tudom kit fikáz a kormányon kívül, de a 444 mindenkit oszt rendesen.
Az hogy egy internetes hírportál a politikával foglalkozik nem jelenti azt hogy elfogult egyik-másik párttal szemben, azt pedig pláne nem hogy konkrétan szavazó-toborzási céllal működik. Természetesen vannak propaganda, szavazat-nyerés céljából létrehozott szócsövek, pl. a Fidesz 888.hu-ja.
Mellesleg nekem nem úgy tűnik hogy az Index vagy a 444 látogatókat veszítene a menekültek védése miatt. Azon nem gondolkoztál még el, hogy esetleg az emberek egyetértenek a hírportálok nézeteivel?
Tessék:
1. ...
2. ...
(Hja, hogy olyan nincs?)
Ami esetleg szóba jöhet, a kuruc, csak a kommentelők gyártják az összeesküvés-elméleteket. De egyre jobb úton halad a normális portál felé. Már alig látok náluk "fujjizraelfujjzsidó" jellegű cikkeket, és gyakran az MTI-től vesznek át.
Amúgy meg, ott vannak az újságok (nem a szennylapok).
Kuruc? Komolyan? Az oldal ahol sportot űztek magánszemélyek privát adatainak megosztásából, csak azért mert zsidók/cigányok az illetékesek? Az oldal ahol rétin!ggerként hivatkoztak a cigányokra? Ahol mindent a zsidókra húztak?
Baxus, ha a kuruc nem viccoldalnak, nem az online-hírforrások selejtjének, hanem egy megbízható épkézláb híroldalnak számít, akkor én meg Batman vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!