A Baloldal az illegális menekültek pártján áll, azzal egy hatalmas öngólt lőtt magának?
Magyarország 70-80% elítéli az illegális bevándorlókat... meg úgy bármilyen másik idejövő nemzetiségit így, igen, szerintem ezzel nagy öngólt lött:
Mindig ellenkezőjét kell állítani annak, mint amit az ellenzék mond. Ezért hívják ellenzéknek. Baloldal próbálja szidni a Jobbat és ezzel hajazva arra, hogy tudnak majd hatni az emberek szívére (khm.. szavazataira).
Szerintem, ha fordítva lenne a dolog: Tehát ha a Jobboldal holnaptól azt mondja, hogy najó igazatok van és beenged mindenkit és pártfogolja a menekülteket, nem telne el 1 óra és a Baloldal sajtótájékoztatót hívna össze, hogy mégis, hogy tehet ilyet az országgal a Jobboldal :) Ebben 100%-ig biztos lehet akárki. :DD
Én elítélem az illegális bevándorlókat... de azért a kerítést túlzásnak tartom.
"A Baloldal az illegális menekültek pártján áll,"
tenyleg? hol?
nem árt pártjukra.
már csak azért sem, mert olyan, hogy "illegális menekült" nem is létezik.
van menekült, meg van illegális bevándorló. a kettő marhára nem ugyanaz.
egyébként sem a baloldalnak, sem az EU-nak nem azzal van baja, hogy nem várjuk őket tárt karokkal. azzal van a baja, hogy még arra sem vagyunk képesek, hogy azt mondjuk nekik, húzzatok anyátokba.
2014-ben 42e ember kért Magyarországon menedékjogok. ebből kb. 500-at befogadtunk, kb. 5000-et elutasítottunk, a maradékra meg... hát, na ja. valószínűleg továbbment az EU-ba.
semmi mást nem akar sem az EU, sem a baloldal, mint azt, hogy pártunk és kormányunk végre elkezdjen dolgozni. csinálni is valamit. nem csak a száját járatni.
a kerítés meg hülyeség.
Én is rohadtul kíváncsi lennék legalább egy olyan forrásra, amiben mondjuk a DK vagy az MSZP kiáll az illegális határátlépés és bevándorlás mellett, mert ilyen én még nem láttam. Az, hogy ellenzik a Fidesz kerítésépítését meg ostoba plakátkampányát meg szerintem természetes, én se értek egyet egyikkel sem.
De nézzük a jó oldalát, legalább már nem a halálbüntetésről megy a vita.
"Szerintem, ha fordítva lenne a dolog: Tehát ha a Jobboldal holnaptól azt mondja, hogy najó igazatok van és beenged mindenkit és pártfogolja a menekülteket, nem telne el 1 óra és a Baloldal sajtótájékoztatót hívna össze, hogy mégis, hogy tehet ilyet az országgal a Jobboldal :) Ebben 100%-ig biztos lehet akárki. :DD"
100%ig biztos lehet akárki benne, hogy kissé el vagy tévedve, gyakorlatilag felcseréled az okot és az okozatot
az nem merült fel eddig benned, hogy a baloldalnak nem azért van eltérő világnézete mint a jobboldalnak mert, mivel őket máshogy hívják (baloldaliaknak) el akarnak ütni..., hanem azért hívják őket baloldalnak és a jobboldalt jobboldalnak mert eltérően, gyakran ellentétesen vélekednek egy-egy dologról? :)
az emberek 99%-anak fingja sincs rola hogy mit jelent a jobb es baloldal, valamint mi a politikai felfogasa a ket oldalnak.
Ezert is hiszik el hogy a Fidesz jobboldali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!