Ma a Keleti Pályaudvaron a migránsok lázadtak, kikeltek magukból, kinyilvánították nem tetszésüket az ellátásuk miatt. Miért nem lövik őket gumilövedékkel már a határon? Miért csak a magyar tüntetőket lehetett régebben lőni? Nekik mindent szabad?
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 13:15
61/61 anonim válasza:
59-es, ettől függetlenül mái napig járkálnának át a "migrácsok" az országhatáron, úgyhogy a kérdés még mindig aktuális. Hogy a kormány mégis betelepíti őket és következetesen segget csinál a szájából, az egy más kérdés.
60-as, hogyne, mindegyik válaszadó én vagyok egyszemélyben, aki nem osztja a bugyuta nézeteidet! Sőt, Balázska is én vagyok, a bombanős meg a munkaügyis is én vagyok! Bármit, csak be ne kelljen ismerni ugye, hogy ilyen kisebbségben vagytok!
A piros kezet pedig csípőből kaptad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!