Ma a Keleti Pályaudvaron a migránsok lázadtak, kikeltek magukból, kinyilvánították nem tetszésüket az ellátásuk miatt. Miért nem lövik őket gumilövedékkel már a határon? Miért csak a magyar tüntetőket lehetett régebben lőni? Nekik mindent szabad?
Nekik mindent szabad, mivel nem akarunk szankciókat a nyakunkba.
1: Miért kéne nekünk alkalmazkodni hozzájuk?
2: Dehiszen szoktak, nem?
Ertsetek mar meg, hogy se ok, sem mi nem koborolhatunk vadon, keresztul-kasul a vilagban. Regisztralni kell oket, tudni, hogy ki es miert csatangol errefele. Borzaszto embertomegrol van szo es ezzel szemben par hivatalnok, akinek amugy a sajat munkajat is vegeznie kellene, mint korabban.
Magyarorszagon mar letezik olyan szabalyozas, hogy nem lehet eletmod szeruen az utcan elni es ezzel az erovel mindenkit le lehetne tartoztatni, de ez egy kulonleges helyzet es a nagysagat tekintve sem kis problema. Egyaltalan nincsenek egyszeru helyzetben az ezzel foglalkozo embereknek.
Ezt a tomeget mar nem lehet normalisan kezelni. Lehetetlen.
"Miért csak a magyar tüntetőket lehetett régebben lőni?"
Mert közveszélyesek voltak. Tudom, a haverjaitok voltak kint és sajnáljátok őket, de ettől még tény, hogy kiemelten közveszélyesek voltak. Ártatlan arra járókat vertek meg, autókat gyújtottak fel, épületekbe törtek be és rabolták ki őket, buszokat rongáltak meg, felszedték a követ és járókelőkre meg rendőrökre dobták őket, stb. Én átéltem elég közelről azt a "tüntetést". Na jó, az egy idézőjel nem elég erre. """tüntetés""". Én a kormány helyében éles lövedéket használtam volna. Ha valamire, akkor arra a """tüntetésre""" illik a terrorizmus jelző. Ne tegyünk úgy, mintha ártatlan tüntetőkről lett volna szó, mert baromira nem.
Ahhoz képest az összes migráns probléma az összes tüntetéssel, lázadással, tiltott határátlépéssel, iratmegsemmisítéssel, ültetvény letarolással, mindennel együtt semmiség.
"Ertsetek mar meg, hogy se ok, sem mi nem koborolhatunk vadon, keresztul-kasul a vilagban. Regisztralni kell oket, tudni, hogy ki es miert csatangol errefele."
Az. Regisztráljátok őket, hadd legyenek bent az adatbázisban. Legalább a fritzek majd tudják, hogy kihez kell őket visszaküldeni, ha ahhoz támadna kedvük. Nehogy buszra legyenek rakva és irány az osztrák határ, ááá, azt minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!