Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma a Keleti Pályaudvaron a...

Ma a Keleti Pályaudvaron a migránsok lázadtak, kikeltek magukból, kinyilvánították nem tetszésüket az ellátásuk miatt. Miért nem lövik őket gumilövedékkel már a határon? Miért csak a magyar tüntetőket lehetett régebben lőni? Nekik mindent szabad?

Figyelt kérdés

2015. aug. 30. 13:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 Andizsuzsi ***** válasza:

: ) vicces vagy. De ha azt hiszed, hogy ezzel az értetlenkedő stílussal kihozol a sodromból, akkor tévedsz. Állj be a Magyar Honvédségbe, vonulj le a határhoz és védd a határt/hazát. Semmi és senki nem akadályoz meg ebben. Nem is értem, hogy miért nwm vagy már ott. Én meg a hajlékony gerincemmel a saját lelkiismeretemnek megfelelően cselekszem.

A honvédség amúgy egy köznév, az államok véd-és hadszervezetét jelenti. A Magyar Honvédségről egy szót sem ejtettem, hiába is szeretted volna azt a válaszaimba belemagyarázni.

2015. aug. 30. 20:05
 42/61 anonim ***** válasza:
57%

Zsuzsa de most komolyan miért hazudsz? :)

Először is ha állítasz valamit hogy a magyar Honvédség Szíriában mészárlást követett el, azt alá kéne támasztani! Van fogalmad arról ez milyen súlyos vád?

"A honvédség amúgy egy köznév, az államok véd-és hadszervezetét jelenti."

Na itt jön ki hogy súlyos fogalmi zavarokkal küszködsz és fingod sincs az elnevezésekről. A Honvédség az csak és kizárólag a magyar hadsereget jelenti. Bizonyos országok hadseregeinek (ilyen Magyarország is) történelmi okokból speciális elnevezésű a katonaságuk. A magyar hadsereget azért hívják Honvédségnek mert a 48'-as honvédő szabadságharc idején hozták létre a haza védelmére.

De mondok egy másik példát az osztrák hadseregnek is speciális neve van mégpedig Landswehr, a német hadsereget Bundeswehrnek hívják és nem honvédségnek. A Honvédség kizárólag a magyar hadsereget jelöli!

"A Magyar Honvédségről egy szót sem ejtettem, hiába is szeretted volna azt a válaszaimba belemagyarázni."

Nanana :D Nem kell a félrebeszélés. Hogyan is volt? Olvasd csak el a 33# hozzászólásodat, hogy mire reagáltál :D

" "Nőként mondom hogy én egy ilyen helyzetben meg se várnám a behívót már mennék azonnal a Honvédséghez katonai szolgálatra "

Ahhoz a honvédséghez, amelyik békés tüntetők százait mészárolta le, közéjük lőve, amikor az autokrata rezsim lemondását illetve reformokat követeltek?"

Én mit mondtam hogy Honvédségbe szeretnék menni, te erre mit mondtál? Hogy a Honvédség több száz ártatlan tüntetőt mészárolt le. Nem kell itt a mellébeszélés meg a kamuzás :D Pontosan tudtad nagyon jól hogy én a Magyar Honvédségbe akarok belépni és nem a szír honvédségbe :D

Persze mivel most a hazugságoddal felsültél, most próbálsz össze vissza magyarázni hogy nem úgy értetted stb :D

2015. aug. 30. 20:23
 43/61 Andizsuzsi ***** válasza:
27%
Eddig bíztam benne, hogy csak játszod a provokátort, és közben jól szórakozol. Már látom, hogy nem, te ezt véresen komolyan gondolod. Legyen neked örömöd, bár végképp nem értem, hogy a szír menekültekhez hogy jön a Magyar Honvédség. De mindegy. Aludj jól.
2015. aug. 30. 20:49
 44/61 anonim ***** válasza:
40%

Zsuzsi.. :))) Ne csináld már :D

Te amúgy elolvasod amit írtam, elolvasod amit te írtál? Olvastad a 33# válaszod hogy mire reagáltál? :D

Ez már tényleg vicc kategória, és az a baj hogy képtelen vagy elviselni hogy lebuktál a hazugságoddal (Honvédség népirtásai) és ezt nem akarod elismerni.

Az egyetlen provokátor itt te vagy aki hihetetlenül súlyos váddal gyalázod a hadseregünket utána meg miután lebuktál hogy hülyeséget beszélsz, játszod a kis értetlent.

2015. aug. 30. 20:58
 45/61 Andizsuzsi ***** válasza:
44%

"Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal."

Belefutottam, így jártam. Megérdemlem.

2015. aug. 30. 21:14
 46/61 anonim ***** válasza:
57%
Zsuzsi miért nem ismered el hogy hazudtál és lebuktál? :) Miért személyeskedsz most is?
2015. aug. 30. 21:19
 47/61 anonim ***** válasza:

"Berta tőled is kérdezem, tudod valamivel bizonyítani hogy a magyar Honvédség 2011-ben Szíriában népirtást követett el?"

Én nem állítottam ezt, így nem kell bizonyítanom.

Megjegyzem, Andizsuzsi sem ezt állította.

Egy jó tanács, hogy máskor ne csinálj h.lyét magadból: PONTOSAN azt írd le, amire gondolsz. Mert senki sem gondolatolvasó, hogy kitalálja, hogy te a _magyar_ honvédségre GONDOLTÁL a "Honvédség" szó alatt.

Mert nem, NEM "hungarikum" a honvédség elnevezés, lásd itt:

[link]

(Egyébként meg a félreértést kb. két perc alatt tisztázni lehetett volna.)

2015. aug. 30. 21:21
 48/61 A kérdező kommentje:
A magyar honvėdsėg nem gyilkolászott sehol. Szìriában vėgkėp nem. Az Iszlám Állam egy lėtező, gyilkosokbòl állò katonai szervezet. Nem honvėdők.
2015. aug. 30. 21:34
 49/61 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező ezeknek magyarázhatod..

Amúgy a Honvédség alatt mindenki a magyar Honvédséget érti.

2015. aug. 30. 21:50
 50/61 Andizsuzsi ***** válasza:

Kedves kérdező! Nem is állított ilyet senki.

A válaszoló, aki pillanatnyilag egy svéd fotós nevét használja, korábban mást, harcos feminista. Mint ilyen kifejtette véleményét, miszerint ha ő lenne olyan helyzetben,mint a menekültek, akkor nem menekülne, hanem nyomban bevonulna és fwgyverrel védené a hazáját.

Én próbáltam rávezetni arra, hogy a szírek hadserege/honvédsége az okozója a

2015. aug. 30. 22:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!