Szerinted mi az igazság?
Vannak a migránsokkal kapcsolatos fotók videók. Az egyik oldalról az van, hogy jajj szegények. A videók, képek elszomorítóak róluk. A másik oldalról a balhét látni, azt ahogy telibexarnak mindent, rongálnak követelnek.
Aki a keletinél vagy hatr mellett lakik hogy látja? Mi a valóság? Melyik oldal a szavahihetőbb ezügyben?
Mi van, ha a világ nem fekete vagy fehér?
Mi van, ha vannak szegény menekültek, és vannak hőbörgő migránsok?
Mi van, ha minden oldal a saját mondanivalójának igazolására akarja használni a helyzetet és előnyt kovácsolni, miközben egy harmadik álláspont az igazság?
Szerencsétlen emberek akiknek nem ezt igertek
Van ilyen is olyan is
Az EU nak azt kell mérlegelni hogy be tudjuk e fogadni menekültek millióit. Ha nem akkor le kell zárni a határokat
Én csak rosszakat hallotam rolluk... Itt debrecenben elszabadult a pokol mióta itt vannak... Kirabolják az embert megverik ott végzik el a dolgukat ahol épp rájuk jön pl. A nagy templom lépcsöje elött
Nincs bennük semmi erkölcs... Nem szégyelnek a szökőkútban fürdeni csak háborognak nekik semmi sem elég jó... Itt a táborban teljes ellátást kapnak meleg ételt amit össze visza hajigálnak.... Én bisztos is h nem hagynám ezt.... Viaaza küldeném öket a francba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!