Ma a Keleti Pályaudvaron a migránsok lázadtak, kikeltek magukból, kinyilvánították nem tetszésüket az ellátásuk miatt. Miért nem lövik őket gumilövedékkel már a határon? Miért csak a magyar tüntetőket lehetett régebben lőni? Nekik mindent szabad?
Az a nep akinek nincsenek gyokerei, nincs hazaja, az csak foldonfuto ... egy senki.
Attol mert elmenekul, attol megvaltozik a helyzet a hazajaban?
Meg egy kerdes: csak a hazajanak a hataraig kellett menekulniuk. Itt nalunk miert rohangalnak be a kukoricatablaba? Itt miert menekulnek? Miert nem viselkednek ugy mint egy vendeg? Hogy mernek lazadni? Mire fol taposak le a drotakadalyt?
"Attol mert elmenekul, attol megvaltozik a helyzet a hazajaban?"
Nem, de lassan szereznek maguknak másikat.
Arrol mar ne is beszeljunk, hogy a kulturalis kulnbsegek (ezek a menekultek allatkent elnek) utan jonnek majd a vallasi konfliktusok is es ilyen teren igen csak szelsosegesek tudnak lenni az ilyen allah akbarosok.
Ebbol az egeszbol meg annyi konfliktus lesz, hogy az csak na. Most meg csak menekulnek (de mar lazadoznak) ... mi lesz ha mar egy kicsit otthon fogjak erezni magukat?
@ 30.:
Bingó, ő az, én is pont most akartam írni. :D
Nőként mondom hogy én egy ilyen helyzetben meg se várnám a behívót már mennék azonnal a Honvédséghez katonai szolgálatra "
Ahhoz a honvédséghez, amelyik békés tüntetők százait mészárolta le, közéjük lőve, amikor az autokrata rezsim lemondását illetve reformokat követeltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!