Sor kerülhet-e arra, hogy annyi migráns érkezik az országba akiket már végképp nem fogunk bírni ellátni, és hogy ennek okán kisebb háború törne ki az országba a magyarok és a migránsok között?
Pont most néztem erről egy videót egy könyv írótól írótól.
Azt mondta: Ha nem állítjuk meg a bevándorlást akkor annyi migráns érkezik hogy 2020-30 ban már nem lesz európai név Európában.
Hogy miért?
A nők szülési aránya egyre csökken a munka miatt hogy el tudjuk tartania bevándorlókat és ők egyre jobban szaporodnak.
Ez addig addig fog folytatódni amíg Európa összeomlik.
Nem is folytatom inkább nézd meg a videót.. Címe: Pokol béla, Európa végnapjai.
Linker is akartam adni, de nem tudom rendesen beilleszteni mert valahova a szöveg közepére tenné...
Uuuuuu... A valaszom 66%-ban hasznosnak bizonyul... Az egy számjegy híján 666!!! Kétség sem fér hozzá, illuminatus gyíkember vagyok, aki a liberális médiát irányítja... És még menekülteket sem akarok a Dunaba lőni... Ejnye micsoda hazaárulo vagyok. Véletlen? Szerintem nem...
^
/ \
/ \
-------
ezt magyarázd el nekem.
"A keritesnek koszonhetoen mar terroristak es gazdasagi bevandorlok nem nagyon johetnek be, szoval nem hiszem, h nagy baj lenne a nepvandorlasbol."
A kerítés célja:
1) gyűlöletkeltés, megfélemlítés. (Pipa)
2) a bevándorló tömegek a regisztrációs határátlépő pontokhoz való terelése. Igy a terroristák és nem háború által sújtott országokból érkező gazdasági bevándorlók kiszűrése. (Pipa)
De mondom, hogy gyíkember vagyok, ne hallgass rám :D
Sor kerülhet. Egy Boszniát megjárt katona ismerős szerint a mostani menekült mennyiség kutya füle ahhoz képest, mint ami egy-két év múlva lesz itt.
Viszont nem a magyarok és migránsok, hanem a kisebbség és a migránsok között fog kitörni a balhé. Ennyi élősködőt ez az ország nem bír már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!