Hogyan tudnak pénzt kivenni a bankokból -görög, szerb, magyar bankokból- a különböző helyekről való migránsok?
Ahhoz már akkor eleve nemzetközi számlája kellett hogy legyen, ami nem európai országban , főleg háborús övezetben nem problémás? Szerintem biztos.
Más részről pedig a bankszámla információit föl lehetne használni azonosításra és további adatszerzésre.
A bankkártya sem működik csak úgy egy földrésszel odébb. A nem szokványos tranzakciók nem egyből "gyanúsnak" számítanak, és személyes megjelenést kívánnak? Hogy mondjuk lopott kártya vagy csalás esetén a bank védje magát.
Semmire, csak gondolkodtam.
Vagy a bankmasinák nem biztonságosak, vagy az emberek készpénzt hordanak maguknál, vagy mégis vannak irataik, sőt latin betűsek is,stb. Valami nincs rendben. Mármint még annyira sem mint amennyire lehetne.
Azért más latin betűs feliratos kártyát használni másutt, és megint más Európában nem latin betűset, nem?
Meg aztán, mi van, amikor beszorul a kártya, ami azért nem ritkán előfordul.
Az se biztos, hogy az az általános, ami veled történt, nem tudom miket vettél. Napi határ is biztos van, ami nem mindenütt ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!