Új teória a Jobbikról. Mit szóltok hozzá?
Eljátszottam a gondolattal, kérdezősködtem itt-ott, s meglepődtem, hogy nem csak nekem jutott az eszembe az alábbi:
A Jobbik az az MSZP által kreált - nevezzük így: "B terv".
Vagyis az MSZP, látva, hogy süllyed a hajó, (nem is kicsit), létrehozta vagy legalábbis a színfalak mögött támogatja a Jobbik csapatát. Egyértelmű az oka: per pillanat a választókat nemzeti érzületükön keresztül lehet legjobban megfogni, illetve itt lehet megint egy csavarral felkelteni a választópolgárok lankadt és kiábrándult figyelmét, ezzel is csökkentik a FIDESZ szavazatait.
Vélemény?
"ahol a jobbik által olyan annyira utált multik és a zsidók irányítanak mindent."
Zsidózás a vesztesek ideológiája.
11:48
Tudom. Csak az a fura, hogy az egyik oldalon szidják őket, a másik oldalon meg viszik nekik a pénzt
Azért a Vona Gábor honlapja Magyarországon van, ha a többi, jobbikhoz kötődő oldal nem is.
Hungary - Budapest - Budapest - Invitel Tavkozlesi Szolgaltato Rt
Érdekes cikk...
"Ezen a ponton válik kristálytisztává minden.
Ha a Fidesz marad az Erzsébet híd pesti hídfőjénél az MSZP mellett, az a készülődő nagykoalíció bizonyítéka a Jobbik szerint.
Ha a Fidesz a borítékolható balhét elkerülendő átmegy Budára, az gyáva megfutamodás - és egyszersmind a készülődő nagykoalíció bizonyítéka a Jobbik szerint.
Értjük.
Értjük, hogy a forgatókönyvet Gyurcsány immáron nem egyedül írja."
Két idézet a jobbik közleményeiből:
"Folytatódik a közeledés: egymás mellett ünnepel a Fidesz és az MSZP"
majd
"A Fidesz politikusainak gyáva megfutamodása várható volt, hiszen 2006. október 23-án is ezt az utat választották. Az MSZP pedig a jövendő nagykoalíció kisebbik pártjaként igazodik a nagyobb testvérhez."
12:18
Az a nevető harmadik, aki amíg a két kezdő öklözik hátulról leüti mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!