Új teória a Jobbikról. Mit szóltok hozzá?
Eljátszottam a gondolattal, kérdezősködtem itt-ott, s meglepődtem, hogy nem csak nekem jutott az eszembe az alábbi:
A Jobbik az az MSZP által kreált - nevezzük így: "B terv".
Vagyis az MSZP, látva, hogy süllyed a hajó, (nem is kicsit), létrehozta vagy legalábbis a színfalak mögött támogatja a Jobbik csapatát. Egyértelmű az oka: per pillanat a választókat nemzeti érzületükön keresztül lehet legjobban megfogni, illetve itt lehet megint egy csavarral felkelteni a választópolgárok lankadt és kiábrándult figyelmét, ezzel is csökkentik a FIDESZ szavazatait.
Vélemény?
Inkább az mszp és a jobbik közötti mutyizásokra kellene figyelni...
Valami nagyon nem stimmel a jobbik körül. Már csak azért is, mert egy mdf méretű pártnak hogy a fenében van ennyi pénze kampányra, meg minden egyébre...
"Vagyis az MSZP, látva, hogy süllyed a hajó"
A jobbikban rengeteg mszp-s vezető, pártközeli ember van. Hiába van benne, hogy a jobbiknak nem lehet tagja olyan ember, aki mszp-s tag volt, mert az ügyes elvtársak sohasem léptek be az mszp-be...
Viszont a fidesz szavazótáborának csökkentése nem igazán jött be, hiszen a jobbik ifejezetten mindenhol az mszp-s szavazókból, és politikusokból táplálkozik. A fidesz támogatottsága ezen idő alatt nem igazán csökkent...
"Mindenesetre Mesterházy nem zárta ki a jobbikkal köttendő szövetséget sem"
Nagyon tevedsz ha azt hiszed Mesterhazy fogja megmondani a Jobbiknak hogy koalicio vagy nem. A Jobbiknak nincs szuksege semmifele koaliciora es orakon belul ezt ki is nyilvanitana, nem ugy mint a FIDESZ.
De érdemes egy pillantást vetni erre:
innen egyértelműen látszik, hogy ami előbb vörös volt, az most jobbikos lett...
Az mszp nem vész el, csak átalakul!
23:40
Bocs, de nem hallottam, hogy kinyilvánította volna...
Csak valahogy, amikor az mszp a fideszhez dörgölőződik, azt mindenki meghallja, amikor a jobbikhoz, az titokban marad... Pedig mesterházi eléggé nyilvánvalóan utalt a jobbikra, mint lehetséges szövetségesre...
46 %-os tudsz linket adni hol nézted ezt meg?
amugy igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!