Új teória a Jobbikról. Mit szóltok hozzá?
Eljátszottam a gondolattal, kérdezősködtem itt-ott, s meglepődtem, hogy nem csak nekem jutott az eszembe az alábbi:
A Jobbik az az MSZP által kreált - nevezzük így: "B terv".
Vagyis az MSZP, látva, hogy süllyed a hajó, (nem is kicsit), létrehozta vagy legalábbis a színfalak mögött támogatja a Jobbik csapatát. Egyértelmű az oka: per pillanat a választókat nemzeti érzületükön keresztül lehet legjobban megfogni, illetve itt lehet megint egy csavarral felkelteni a választópolgárok lankadt és kiábrándult figyelmét, ezzel is csökkentik a FIDESZ szavazatait.
Vélemény?
" én is a jobbikra akartam szavazni, aztán regisztráltam a gyakorikerdesek.hu-ra"
soha nem akartál te egy liberális kutya vagy...
már leírtad egy másik kérdésben is
Nevetségesek vagytok... A saját programotokat pontozzátok le 16%-ra??? :D:D:D
látszik, hogy még reggel van...
"Te mennyire hülye vagy!
Még az MSZP sem lehet annyira ostoba hogy még egy jobboldali pártot csináljon, főleg meg egy kopp MSZP ellenest!"
Na itt látszik, hogy fogalmad sincs a politikáról, történelemről és közéletről. Sőt, szerintem még 18 éves se vagy...
"Te mennyire hülye vagy!
Még az MSZP sem lehet annyira ostoba hogy még egy jobboldali pártot csináljon, főleg meg egy kopp MSZP ellenest!"
Na itt látszik, hogy fogalmad sincs a politikáról, történelemről és közéletről. Sőt, szerintem még 18 éves se vagy..."
A pártkreálás az elvtársak közkedvelt módszere volt mindig is. Kivéve a kommunizmus idején, hiszen akkor nem volt kitől tartaniuk. A történelem csak ismétli önmagát
Pár napja voltam egy előadáson, ahol a fizikusok épp azt magyarázták, hogy az atomenergiáé a jövő. Teljesen biztonságos, hatalmas mennyiségű áramot lehet így nyerni, csak a biztonságra figyelni kell.
Mellesleg:
Mégsem olyan szar hely ez a "balkáni porfészek"?
Többi felvetésed ugyanilyen szánalmas. 6+6éves képzés pont a legjobb? Ez a te szubjektív véleményed, de majdnem mindenki más az ellenkezőjét mondja. Az arra jó, hogy bekerülhess egy jobb gimibe hülyén is(mert akkor alig jelentkeznek) majd 6év szenvedés vár rád. Én abszolút a 8+4éves támogatom. Mit is kritizáltál még?
Ja nyílt forráskódú programok. Ha ingyen megkapod ugyanolyan minőségben, miért fizetnél érte?
Piacgazdaság, monopol helyzet, microsoft.
"Mégsem olyan szar hely ez a "balkáni porfészek"?
Többi felvetésed ugyanilyen szánalmas. 6+6éves képzés pont a legjobb? Ez a te szubjektív véleményed, de majdnem mindenki más az ellenkezőjét mondja. Az arra jó, hogy bekerülhess egy jobb gimibe hülyén is(mert akkor alig jelentkeznek) majd 6év szenvedés vár rád. Én abszolút a 8+4éves támogatom. Mit is kritizáltál még?
Ja nyílt forráskódú programok. Ha ingyen megkapod ugyanolyan minőségben, miért fizetnél érte?
Piacgazdaság, monopol helyzet, microsoft."
Meglehet hogy van urán, de a paksi atomerőmű már veszélyes. Viszont ha lebontanák, akkor már szélerőműveket, napelemeket, napkollektorokat kéne csinálni, nem egy a környezetre káros hatású erőművet.
A 6-os gimibe mindig az értelmesebb emberek kerültek. Mindig magasabbak voltak a pontszámok az ilyen gimikben. Mindig többet tanultak, mint a sima 4-esek. Mindig jobban érettségiztek, nagyobb eséllyel vették fel, ill. végeztr
ék el az egyetemeket/főiskolákat. Most ezeket akarják megszűntetni??? Pont a 6-os gimik voltak a mérnökök, természettudományi emberkék "termelőközpontjai". Ponthogy ezeket kéne támogatni, mert így tönkremegy a természettudományos képzés... ( ami egészen kb 5-6 évvel ezelőttik a világon a 2. legjobb volt sok pontban
"Ja nyílt forráskódú programok. Ha ingyen megkapod ugyanolyan minőségben, miért fizetnél érte? " Na jó. Értelmezd újra a válaszomat. Semmi bajom nincs a nyílt forrású programokkal. Jómagam szinte csak ezeket használom. Így máris megszabadultam a Magyarországon található legnagyobb multicég, a Microsoft nyomásából. Én csak azt kérdezem, hogy a jobbikosok, akiknek a multik felszámolása, vagy legalábbis meggyengítése a célja, mért nem teszik ugyanezt??? Én nem járok tescóba, lidl-be, meg semmi ilyen lepratelepre... Általában sokmindent közvetlenül a magyar termelőktől veszek. Valahogy eddig a jobbikosoktól ezt még nem láttam. Csak a szátok jár.
De hogyha mindenáron a magyar cégeket akarjátok támogatni, akkor a jobbik.hu honlapot is magyar cégekre bízzátok, jó?
IP Location:
Canada - British Columbia - Surrey - Esecure Data
kuruc.info
USA - Montana - Missoula - Sharktech Internet Services
fidesz.hu
Hungary - Budapest - Budapest - Interware Inc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!