Új teória a Jobbikról. Mit szóltok hozzá?
Eljátszottam a gondolattal, kérdezősködtem itt-ott, s meglepődtem, hogy nem csak nekem jutott az eszembe az alábbi:
A Jobbik az az MSZP által kreált - nevezzük így: "B terv".
Vagyis az MSZP, látva, hogy süllyed a hajó, (nem is kicsit), létrehozta vagy legalábbis a színfalak mögött támogatja a Jobbik csapatát. Egyértelmű az oka: per pillanat a választókat nemzeti érzületükön keresztül lehet legjobban megfogni, illetve itt lehet megint egy csavarral felkelteni a választópolgárok lankadt és kiábrándult figyelmét, ezzel is csökkentik a FIDESZ szavazatait.
Vélemény?
Röhög a vakbelem... a jobbik energiapolitikája:
" A Paksi Atomerőmű üzemidő-hosszabbítása mellett támogatjuk annak új blokkal való bővítését, részben a hazai
uránérckészletre alapozva.
A hazai szén-, kőolaj- és földgázbányászat esetében jelentősen megemeljük a bányajáradék mértékét a jelenlegi, mind-
össze 12%-os, nemzetközi összehasonlításban is kirívóan alacsony mértékről."
Még csak szakértőik sincsenek... Magyarország sajnos sohasem volt gazdag uránban,szénben, és földgázban. ált. iskola 4. osztály természetismeret tantárgy...
Ezt pl nem lehet a külföldiek nélkül megoldani, kivéve ha a dunára erőműveket rakunk, vagy napelemeket, kollektorokat szerelünk, ill. szélerőműveket építünk...
Ez meg EUs irányelv. De kiváncsi vagyok, hogy hány a tökét, meg külföldi monopóliumokat, meg egyebeket becsmérlő jobbikos ember használ pl linux disztribúciót, a nagy mamut picipuha szoftverei helyett... Ezt ugyanis eddig is lehetett.
" Nyílt forráskódú rendszereket és dokumentumformátumokat vezetünk be az állami szektorban, illetve támogatjuk
elterjedésüket az állampolgárok és a gazdasági élet szereplői részére. Nyilvános állami információkat csak nyílt dokumen-
tumformátumokban, illetve nyílt szabványokon keresztül hozzáférhető rendszereken tárolunk.
Nyílt, szabványos interfészt hozunk létre, amely lehetővé teszi külső alkalmazások számára az önkormányzati, adóhi-
vatali, banki és az egyéb közérdekű rendszerekkel történő kommunikációt."
Az oktatás:
"Eltöröljük a 6+6 éves és megerősítjük a 8+4 éves rendszert, igény szerint meghagyva a 4+8-ast is."
pont azt törlik el, ami a leghatékonyabb volt...
" A TV2 és az RTL KLUB koncessziós jogát felfüggesztjük, és arra érdemesebb, az alapvető emberi és nemzeti értékeket
szem előtt tartó csatornáknak adunk lehetőséget a földi sugárzásra."
Ehhez mit fog szólni a slágert és danubiust majmoló társaságotok???
Többet egyenlőre nem is idéznék. De mindegyik fejezeten jókat lehet röhögni...
Alapvetően a jobbik programja 3 részből áll: ami a fideszében is megtalálható, ami eu-s irányelv, a harmadik pedig a néphülyítés. Ez utóbbi az a része a programjuknak, amit nem fognak tudni megvalósítani...
03:17
Neked fogalmad sincs, hogy mi van a jobbik programjában! :D:D:D Te vagy a szánalmas...
teee úr isten mekkora szánalom ez a kérdés is
hogy lenne már köze az mszp nek a Jobikhoz????
van egyáltalán egy mszp s képviselő a Jobbikban???!!!
sőt nem is lehetne volt mszp s a jobbikba ez benne van a párt szabályzatba
csak tudnam ha egyzser azt mondjátok hogy fasiszta náci most meg mszp s bal oldali
ez a kettő nem ellentéte egymásnak?
már magatok se tudjátok mivel vádoljátok a Jobbikot
de milyen érdekes mindig csak ugyan azok fikázzák a Jobbikot
van egy 36% a legnagyobb idióta
és az összes többi 54% stb
ugyan azok mindegyik kérdésben
össze vissza hazudnak...
győzzön a Jobbik!
Szeb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!