Fatal error! Jobbikról csak akkor kell tudósítani ha balhé van amúgy meg egy szót se MTI bukováré mit szóltok?
"Csak akkor adunk róla, ha balhé van, egyébként egy szót sem!"
[link] (kép)
na a hiteles média bemutatkozott :D
szép volt MTI :)
szép volt MTI :)
így tovább, járassátok le még jobban magatokat
de az a szomorú hogy ez nem csak itt működik hanem szinte mindenhol
30%-os nem gondoltam volna hogy pont te fogsz egyszer kiállni a Jobbikot ért kár miatt...
üdv köreinkben
amúgy igen megint öngól :D
Összefogtak a tolvajok, ez már rég közismert.
Bár mikor ennyire ékes példa rajzolódik ki " hiteles tájékoztatás" akkor csak a Balkánon érzem magam.
És eszembe jut Ov a szélsőséggel, meg MA a demokráciával, és úgy hajtanám el őket mint a legyet!
Nem tartom helyesnek. Az MTI amúgy is egy kommunista maradvány, bízok benne, hogy már nem sokáig marad meg.
Jahh! A média kuratóriumokba, tudod ahol ezeket a kérdéseket mint élet és halál urai intézik, kik is ülnek?
Jahh, hogy a nagy részük liberális! Uhh ez fájt.
Kérdező
Én a szólásdzabadságért, a demokráciáért, meg hasonló, inflálódott fogalmakért állok ki. Mindenkit egyenlő esélyek illetnek meg. Tudom, jobbikosként ezt nehéz felfogni, de ízlelgesd :)
hajrá magyar média így tovább :D
hátha még az index háza táján is kiderül egy két dolog
azon kívül hogy füveznek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!